gtag('config', 'AW-615933457');
Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close
"AW-615933457": { "groups": "default" } "C_7QYeWhTP32s": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-615933457/G-24CPG3v8UCEJHM2aUC"] } }
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Organisaties

Leiedal

Leiedal

Leiedal is een interkommunale vereniging die organisaties ondersteunt die actief zijn in de domeinen van sociaal beleid, cultuur, toerisme, sport en andere persoonsgebonden thema’s.
BAKKER & PARTNERS

BAKKER & PARTNERS

Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor dat 'achter de mens' staat.
Gemeente As

Gemeente As

As is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk kanton Bree en het kieskanton Genk. De gemeente telt zo'n 8000 inwoners, die Assenaren worden genoemd. Tegenwoordig is As een residentieel dorp te midden van heidevelden en bosgebieden op de grens van Kempen en Maasland.
Gemeente Beersel

Gemeente Beersel

Beersel is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Brussel.
Gemeente Bertem

Gemeente Bertem

Bertem is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven.
Gemeente Beveren

Gemeente Beveren

Bij de gemeente Beveren zetten meer dan 1500 medewerkers zich in om een dienstverlening aan te bieden van a tot z.
Gemeente Boom

Gemeente Boom

Boom is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Boom. De gemeente ligt aan de rivier de Rupel en telt ruim 18.000 inwoners.
Gemeente Brecht

Gemeente Brecht

De gemeente Brecht maakt samen met de gemeenten Malle, Schilde, Wijnegem, Zandhoven en Zoersel deel uit van de eerstelijnszone Voorkempen.
Gemeente De Pinte

Gemeente De Pinte

De Pinte is een dorp en gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen ten zuidwesten van Gent.
Gemeente en Ocmw Zemst

Gemeente en Ocmw Zemst

Zemst is een Belgische plaats en gemeente in het noorden van de provincie Vlaams-Brabant, in het overgangsgebied tussen de agglomeraties van Brussel en Mechelen.
Gemeente Heist-op-den-Berg

Gemeente Heist-op-den-Berg

De gemeente zorgt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat in een landelijke, levendige en solidaire gemeenschap.
Gemeente Herk- de- Stad

Gemeente Herk- de- Stad

Herk-de-Stad is een stad in de provincie Limburg in België en is de hoofdplaats van het kieskanton Herk-de-Stad. Daarnaast behoort de stad tot het gerechtelijk kanton Hasselt 2.
Gemeente Meise

Gemeente Meise

Meise is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en het arrondissement Halle-Vilvoorde. De gemeente telt ruim 19.000 inwoners.
Gemeente Niel

Gemeente Niel

Niel is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt meer dan 10.000 inwoners en ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van de stad Antwerpen, aan de noordelijke rechteroever van de Rupel.
Gemeente Opwijk

Gemeente Opwijk

Opwijk (plaatselijke uitspraak: Oppèk) is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente ligt in het noordwesten van de provincie en vormt sinds 1977 een fusiegemeente met Mazenzele. Opwijk telt ruim 14.000 inwoners.
Gemeente Rotselaar

Gemeente Rotselaar

Rotselaar is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt op 01/01/2020 ruim 17.000 inwoners.
Gemeente Ternat

Gemeente Ternat

TERNAT is een dynamisch lokaal bestuur dat volop inzet op een uitmuntende dienstverlening aan zijn inwoners. Meer dan 150 medewerkers van de gemeente en het Sociaal Huis / OCMW zetten zich hiervoor dagelijks in.
Gemeente Tielt- Winge

Gemeente Tielt- Winge

Tielt-Winge is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt meer dan 10.000 inwoners en ligt in het hartje van het Hageland in België, meer bepaald tussen Leuven en Diest.
gemeente Vosselaar

gemeente Vosselaar

Vosselaar is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Turnhout.
Gemeente Wetteren

Gemeente Wetteren

Wetteren is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De gemeente telt ruim 25.000 inwoners, die Wetteraars worden genoemd. Wetteren ligt ongeveer tien kilometer ten oosten van de provinciehoofdstad Gent, stroomafwaarts langs de Schelde
Gemeente Zandhoven

Gemeente Zandhoven

Zandhoven is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De Kempense gemeente telt ongeveer 13.000 inwoners. Zandhoven is ook de hoofdplaats van het kieskanton en gerechtelijk kanton Zandhoven.
Gemeente/OCMW Laakdal

Gemeente/OCMW Laakdal

Laakdal is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.
Gemeentebestuur Dilbeek

Gemeentebestuur Dilbeek

Dilbeek is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant
GEMEENTEBESTUUR EN OCMW MEULEBEKE

GEMEENTEBESTUUR EN OCMW MEULEBEKE

Meulebeke is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De gemeente telt bijna 11.000 inwoners.
Gemeentebestuur Grobbendonk

Gemeentebestuur Grobbendonk

Grobbendonk is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Grobbendonk ligt in de Kempen en behoort tot het gerechtelijk kanton en kieskanton Herentals.
Gemeentebestuur Holsbeek

Gemeentebestuur Holsbeek

Holsbeek is een plaats en een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt ongeveer 10.000 inwoners.
Gemeentebestuur Keerbergen

Gemeentebestuur Keerbergen

Keerbergen is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven.
Gemeentebestuur Kortenberg

Gemeentebestuur Kortenberg

Kortenberg is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven.
gemeentebestuur Oud-Heverlee

gemeentebestuur Oud-Heverlee

Oud-Heverlee is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven.
Gemeentebestuur Stekene

Gemeentebestuur Stekene

De fusiegemeente Stekene bestaat uit twee deelgemeenten: Stekene zelf en Kemzeke.
IGEAN

IGEAN

IGEAN is een intergemeentelijke vereniging die diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling.
IGEMO

IGEMO

IGEMO is een streekintercommunale met een ruime dienstverlening. IGEMO heeft tot doel haar werkingsgebied op een duurzame manier te ontwikkelen.
ILvA

ILvA

De Intercommunale Land van Aalst is een intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu in de streek van Aalst.
Interleuven

Interleuven

Interleuven is een intercommunale van gemeenten uit het arrondissement Leuven. Het is een "dienstverlenende vereniging" zoals bepaald in het Decreet Lokaal Bestuur.
Interwaas

Interwaas

Interwaas is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen tien gemeenten in de Belgische provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen, met zijn hoofdzetel in Sint-Niklaas. Alle betrokken gemeenten liggen in het Waasland.
Lokaal bestuur Laarne

Lokaal bestuur Laarne

Laarne is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De landelijke gemeente ligt minder dan 10 kilometer ten oosten van de provinciehoofdstad Gent en telt ruim 12.000 inwoners, die Laarnenaars worden genoemd.
Provincie Vlaams-Brabant

Provincie Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant (Frans: Brabant flamand), gelegen in het Vlaams Gewest, is de op een na kleinste van de Belgische provincies. In 1995 ontstaan uit de splitsing van Brabant, is het samen met Waals-Brabant de jongste provincie. Leuven fungeert als hoofdstad, andere belangrijke steden zijn Vilvoorde, Halle, Tienen, Diest en Aarschot.
SOLVA

SOLVA

Het intergemeentelijk samenwerkingsverband SOLVA biedt aan de 22 aangesloten steden en gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen
Stad Geel

Stad Geel

Geel is een stad in de Belgische provincie Antwerpen en staat ook wel bekend onder de eretitel: "Barmhartige Stede". De Kempense stad is de zevende grootste stad van Vlaanderen, is de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Geel en behoort tot het kieskanton Mol.
Stad Hamont-Achel

Stad Hamont-Achel

Hamont-Achel is een bosrijke gemeente in het uiterste noorden van de provincie Limburg, in de Kempen in België. De gemeente behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Neerpelt.
Veneco

Veneco

Veneco is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van 21 gemeenten rond Gent.
WVI

WVI

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close