google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

OCMW Temse

OCMW Temse

Info

Grootte van de organisatie
Zoals er in elke gemeente een gemeentebestuur is, zo ook is er in elke gemeente een OCMW. De hulp- en dienstverlening van het OCMW Temse richt zich tot alle inwoners, ongeacht rang of stand, leeftijd of geslacht, arm of rijk, Belg of allochtoon… Elk OCMW vult deze opdracht zelf in, afhankelijk van de specifieke (lokale) behoeften en de beschikbare financiële middelen.
Voorstelling van de organisatie
Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) is een lokale openbare dienst en vervangt de vroegere Commissie voor Openbare Onderstand. Het OCMW maakt geen deel uit van het gemeente- of stadsbestuur maar werkt autonoom.

OCMW-Temse is een dynamische organisatie die met een 300-tal medewerkers en een breed aanbod van diensten en instellingen een belangrijke plaats inneemt in het welzijns- en zorgaanbod van de gemeente Temse.
Vestigingen
OCMW Temse
Kouterstraat 1
9140 Temse
personeelsdienst@ocmwtemse.be

’T BLAUWHOF
Woonzorgcentrum ’t Blauwhof
Hospitaalstraat 37
9140 Temse (Steendorp)

De Reiger
Woonzorgcentrum De Reiger
Clement D’Hooghelaan 8
9140 Temse
Tel.: 03.710.25.60
Fax: 03.710.25.63
E-mail: dereiger@ocmwtemse.be

Werking

Missie/werking
Voor de invulling van zijn wettelijke missie heeft het OCMW van Temse verschillende instellingen en diensten opgericht. Het OCMW beperkt zich niet tot louter financiële bijstand. Het begeleidt mensen in nood en tracht hierbij de oorzaak van hun problemen op te lossen. Hiervoor beschikt het OCMW over een uitgebreide sociale dienst met een gemotiveerde en dynamische ploeg. Naast deze hulp- en dienstverlening wil het OCMW eveneens tegemoet komen aan de specifieke noden van inwoners van Temse. Hiervoor werden een aantal thuisdiensten opgericht waaronder gezinszorg, poetsdienst en klusjesdienst.

Het OCMW biedt ook talrijke opvangmogelijkheden aan in woonzorgcentra, nl. De Reiger, ’t Blauwhof en de serviceflats van Residentie Elisabeth. Via deze website willen wij je wegwijs maken binnen deze brede waaier van dienstverlening.
Visie en organisatiewaarden
Binnen haar woonzorgcentra, biedt het OCMW van Temse, dagelijks een warme, respectvolle en veilige woon-zorgdienstverlening op maat van de behoefte van haar individuele bewoners en hun familie. Daarbij wordt de zelfredzaamheid van de bewoners gestimuleerd en trachten we hen zo lang mogelijk deel te laten blijven uitmaken van de lokale gemeenschap.

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
Hier komen de getuigenissen van al uw werknemers of personeelsleden

Adres gegevens

Adres:Kouterstraat 1
Postcode:9140
Stad:TEMSE
Land:BE
Telefoon:+3237102530
Website:OCMW Temse

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close