google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Lokaal bestuur Kapelle-op-den-Bos

Info

Grootte van de organisatie
Kapelle-op-den-Bos is een lokaal bestuur in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en telt ruim 9.500 inwoners.Lokaal bestuur Kapelle-op-den-Bos maakt werk van een modern en dynamisch personeelsbeleid en heeft daartoe zijn gemeentelijke diensten geclusterd in 5 afdelingen: Burger & Welzijn, Vrije Tijd, Grondgebiedzaken, Interne Zaken en Financiën, met elk hun eigen afdelingscoördinator. Hiermee beogen we een optimale samenwerking tussen de verschillende diensten maar ook verandering, vernieuwing en verjonging. Een dienstverlening die de klant centraal stelt, is hierbij steeds het hoofddoel.
Voorstelling van de organisatie
Kapelle-op-den-Bos is een lokaal bestuur in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en telt ruim 9.500 inwoners.
Lokaal bestuur Kapelle-op-den-Bos maakt werk van een modern en dynamisch personeelsbeleid en heeft daartoe zijn gemeentelijke diensten geclusterd in 5 afdelingen: Burger & Welzijn, Vrije Tijd, Grondgebiedzaken, Interne Zaken en Financiën, met elk hun eigen afdelingscoördinator. Hiermee beogen we een optimale samenwerking tussen de verschillende diensten maar ook verandering, vernieuwing en verjonging. Een dienstverlening die de klant centraal stelt, is hierbij steeds het hoofddoel.
Om deze dienstverlening vlot te laten draaien, is het 100-koppige 'team1880' regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers die zich willen inzetten voor de gemeente en zijn inwoners. Als nieuwe medewerker kom je terecht in een dynamisch team waarbij leerkansen en ruimte voor initiatief worden gestimuleerd. Een job bij ons lokaal bestuur biedt heel wat troeven: een kwaliteitsvolle hospitalisatieverzekering voor jezelf en je gezinsleden, maaltijdcheques van €8, 2de pensioenpijler, eindejaarspremie, fietsvergoeding voor de sportievelingen, volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, jaarlijks ecocheques en een Kapellebon, een passend salaris waarbij relevante ervaring in rekening wordt gebracht en met 35 verlofdagen en glijdende uren willen we zorg dragen voor een goede balans werk en privé voor al onze medewerkers. Je komt als medewerker terecht in een zorgvuldig geselecteerd professioneel team met een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Samen met andere collega's werken we aan verschillende projecten ten dienste van de gemeente en haar burgers. Deze projecten komen voort uit de beleidsdoelstellingen waarover transparant en periodiek wordt gerapporteerd en waarbij kosten op een verantwoorde manier worden opgevolgd.

Wil je meer informatie over werken bij ons bestuur en over de openstaande vacatures, neem dan zeker een kijkje op onze website www.kapelle-op-den-bos.be, je kan daar ook meteen terecht om jouw kandidatuur in te dienen. Je hoort zowiezo van ons !
Vestigingen
Onze dienstverlening gebeurt vanuit 5 vestigingen:
- Administratief Centrum, Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-Bos
- Sociaal Huis, Evert Larockstraat 22, 1880 Kapelle-op-den-Bos
- Gemeenschapscentrum de oude pastorie, Kerkstraat 24, 1880 Kapelle-op-den-Bos
- Gemeentelijke Bibliotheek, Pastoriestraat 1, 1880 Kapelle-op-den-Bos
- Buitenschoolse Kinderopvang 't Klawieterke, Bormstraat 219, 1880 Kapelle-op-den-Bos

Werking

Onze troeven

Medewerkers

Adres gegevens

Adres:Marktplein 29
Postcode:1880
Stad:Kapelle-op-den-Bos
Telefoon:015713271

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close