google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

SOLVA

SOLVA

Info

Grootte van de organisatie
SOLVA is een intergemeentelijk samenwerkingsverband.
Voorstelling van de organisatie
SOLVA, de streekintercommunale voor Zuid-Oost-Vlaanderen, is de geprivilegieerde partner van steden en gemeenten voor projecten rond streekontwikkeling. Deze lokale besturen staan immers voor een groeiend aantal uitdagingen op vlak van ruimtelijke ordening en socio-economische expansie. SOLVA mag zich met trots de uitgesproken partner noemen van 21 steden en gemeenten uit Zuid-Oost-Vlaanderen, voor het bouwen aan een sterke regio op vlak van ruimte, ondernemen, klimaat en energie, preventie, archeologie, handhaving, mobiliteit, wonen en tewerkstelling.
Vestigingen
Maatschappelijke zetel: Gentsesteenweg 1B - 9520 Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele)

SOLVA Dienst Archeologie: Zuid III, Industrielaan 25B, 9320 Erembodegem
Bedrijfsfilm

Werking

Visie en organisatiewaarden
We bepaalden samen met onze stakeholders in de regio 3 strategische doelstellingen voor Zuid-Oost-Vlaanderen: leefbare kernen, werk in eigen streek en open ruimte vrijwaren. Deze thema’s verwoorden de fundamentele uitdagingen voor Zuid-Oost-Vlaanderen. Samen met alle belangrijke stakeholders zoeken we naar werkende oplossingen om dit toekomstbeeld te realiseren.

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
“Elke werkdag bieden nieuwe uitdagingen zich aan”
Alexander De Wit
Ruimtelijk planner
“Omdat je heel intens samenwerkt met een beperkte cluster van gemeenten, ben je bij SOLVA als ruimtelijk planner heel nauw betrokken bij het gemeentelijk beleid. Na verloop van tijd wordt de opdrachtgever zelfs bijna een collega. Ruimtelijke ordening is geen ver-van-mijn-bedshow, maar mijn dagelijkse leefwereld. Mijn leefomgeving is letterlijk en figuurlijk mijn ‘labo’. Ik beschouw het als een eer om de ruimte waarin ik woon, werk en leef mee vorm te geven.”


“Ik voelde mij hier meteen thuis”
Saskia Van der Stricht
Coördinator Klimaat, Energie en Wonen
“Na een maand had ik het gevoel alsof ik hier al vijf jaar werkte. Ik voelde me hier heel snel thuis. De gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen en hun inwoners ondersteunen om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn, geeft mij heel veel voldoening. Ik heb echt een droomjob met heel veel afwisseling. Het feit dat ik aan de slag ben in eigen regio en bij goed weer met de fiets naar het werk kan, is mooi meegenomen.”

Adres gegevens

Adres:Gentsesteenweg 1B
Postcode:9520
Stad:Sint-Lievens-Houtem
Land:BE
Telefoon:+32 53 64 65 20
Website:SOLVA

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close