google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Stad Beringen

Info

Grootte van de organisatie
Stad Beringen tovert werknemers tot ambassadeur Het invullen van onze vacatures is niet altijd zo evident. Doordachte en efficiënte ‘Employer Branding’ zorgt ervoor dat onze organisatie de juiste werknemers aantrekt. Burgemeester Thomas Vints is zeer tevreden met de lancering van deze campagne: “Ook als lokaal bestuur ervaren wij ‘the war for talent’. We zijn een dynamisch en sterk veranderende organisatie, maar merken dat onze vacatures nog niet alle potentiële kandidaten aanspreken of bereiken. Om toch de juiste personen tot op onze stad te krijgen, lanceerden we enkele initiatieven die stad Beringen als ‘Employer Brand’ versterken.” Herkenbaarheid is belangrijk in onze zoektocht naar talent. We maken gebruiken van online en offline communicatiekanalen die we zo goed mogelijk op elkaar afstemmen. “Op diverse plaatsen hebben we staketsels met fotobanners geplaatst, ook sociale media wordt dagelijks ingezet, er worden infosessie georganiseerd die je digitaal kan volgen en ons wagenpark werd voorzien van stickers met een QR-code naar de vacaturepagina”, burgemeester Vints wil graag de werknemers in de kijker zetten: “Onze communicatie moet een realistische weergave zijn van onze stad als werkgever. Om herkenbaarheid te creëren, schitteren onze huidige werknemers als campagnebeeld. Zij vertellen waarom ze voor de stad werken en waarom geïnteresseerden moeten solliciteren.” Naast een sterk campagnebeeld, zorgt de stad voor een zo goed mogelijk omschreven functie. Niemand wil voor verrassingen komen te staan, daarom werden onze vacatures – met input van de deskundigen en diensthoofden – uitgeschreven. “Een tijdje geleden zijn we gestart met het betrekken van de diensten bij de functieomschrijvingen. Het spreekt voor zich dat iemand die dezelfde functie uitoefent, het beste weet wat het takenpakket inhoudt en wat er verwacht wordt. Dankzij de kritische blik van onze diensten, werden onze vacatures omgetoverd tot eyecatchers.”, besluit burgemeester Vints. Stad Beringen wil haar nieuwe werknemers graag warm maken voor hun allereerste werkdag. Door middel van een onboardingsapp, blijven nieuwe werknemers op de hoogte van alles wat er te beleven valt. Burgemeester Vints ziet de app als een troef om de eerste werkdag vlotter te laten verlopen: “Een eerste werkdag is onvoorspelbaar en vaak ook chaotisch. De komst van de onboardingsapp gaat er dat in de toekomst voor zorgen dat de cyclus van verbinding na het solliciteren - deelname aan de aanwervingsprocedure tot de effectieve aanwerving - niet onderbroken wordt.”
Voorstelling van de organisatie
Werken bij lokaal bestuur Beringen
Stad en OCMW Beringen vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad in volle groei. Werken bij ons betekent een boeiende en uitdagende job in een filevrije omgeving met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.

Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste ploeg van ruim 500 collega’s die dagelijks instaan voor de dienstverlening aan 46.000 inwoners? Solliciteer dan vlug en word onze nieuwe collega.
Vestigingen
Contact
Collegestraat 1
3580 Beringen
Tel: 011 43 02 11
E-Mail : personeel@beringen.be

Werking

Onze troeven

Medewerkers

Adres gegevens

Adres:Collegestraat 1
Postcode:3580
Stad:BERINGEN
Land:BE
Telefoon:+3211430211

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close