/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Lokaal bestuur Roosdaal

Gegevens

Informatie

Selectieprocedures
Werken bij lokaal bestuur Roosdaal
Het gemeentebestuur van Roosdaal is regelmatig op zoek naar nieuwe gemotiveerde mensen om de personeelsploeg te versterken. Wanneer er lopende vacatures zijn, verneemt u dat steeds via deze pagina.

De dienst personeel behandelt de dossiers in verband met de vacante betrekkingen bij het gemeentebestuur. Vacante betrekkingen worden via publicatie op de website en in persorganen onder de aandacht gebracht. Heb je interesse voor een bepaalde betrekking, dan vind je in de informatiefolder van de functie terug hoe je je kandidaat kan stellen.

Het gemeentebestuur doet geregeld een beroep op de inzet van talrijke enthousiaste vrijwilligers om actief mee te werken aan de organisatie van activiteiten die de gemeente inricht. Vrijwilligerswerk gebeurt in principe onbezoldigd (kleine forfaitaire vergoeding of vergoeding in natura is mogelijk) en onverplicht en kan ook nooit als een tewerkstelling worden beschouwd. De gemeente sluit voor de vrijwilligers een verzekering voor lichamelijke ongevallen af. De burgerlijke aansprakelijkheid van de vrijwilliger die in opdracht van de dienst schade aan derden veroorzaakt, is eveneens verzekerd.

Om meer te vernemen over de specifieke regelingen bij de inzet van vrijwilligers, kan je altijd contact opnemen met de betrokken dienst die een oproep doet naar vrijwilligers. De contactgegevens vind je op de webpagina's van de betreffende diensten.

Onze troeven

Medewerkers

5

Recente vacatures van Lokaal bestuur Roosdaal

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Brusselstraat 15
Postcode:1760
Stad:ROOSDAAL
Land:BE
Telefoon:+3254891312
Fax:+3254891301

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close