google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Gemeente As

Gemeente As

Info

Voorstelling van de organisatie
Het lokaal bestuur As is een bruisende gemeente met een rijk verenigingsleven, een uitgebreide vrijetijdsaanbod en -infrastructuur, veel natuur en groen en een dynamisch bestuur dat wil inzetten op klantvriendelijke en participatieve dienstverlening voor alle burgers. Onze medewerkers zijn onze sleutel tot succes.

Werking

Missie/werking
De gemeente en het OCMW beogen om op het lokale niveau duurzaam bij te dragen aan het welzijn van de burgers en verzekeren een burgernabije, democratische, transparante en doelmatige uitoefening van hun bevoegdheden. Ze betrekken de inwoners zo veel mogelijk bij het beleid en zorgen voor openheid van bestuur.
Visie en organisatiewaarden
ONZE WAARDENOm onze missie en visie waar te maken, moeten we beschikken over bepaalde eigenschappen.Deze eigenschappen vinden we terug in een set van kernwaarden• KlantgerichtWij benaderen klanten als een volwaardige partner en staan open voor hun feedback zodat we de behoeften en belangen van de klant herkennen en hiermee in ons handelen rekening houden.• SamenWij zetten in op samenwerking met burgers, verenigingen, bedrijven, omliggende gemeentes,… om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren.• DuurzaamWij stellen ecologie en duurzaamheid centraal binnen alle beleidsdomeinen.• Betrokken en kwalitatiefWij stellen ons samen met anderen borg voor het behalen van de doelstellingen van de organisatie

Wij doen dit door:
• Het verzekeren van burgernabije, democratische, transparante en doelmatige uitoefening van de gemeentelijke bevoegdheden.
• Dicht bij de mensen een professionele dienstverlening te verstrekken door in te zetten op participatie en digitalisering.
• Van As een bruisende gemeente te maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten op verschillende locaties en evenementen en waar inwoners kunnen genieten en beleven tijdens hun vrijetijd.
• Aandacht te hebben voor veiligheid en mobiliteit.
• Een proactief sociaal beleid te voeren.
• In te zetten op een ruimtelijke kwaliteit die bijdraagt aan het aangenaam wonen in een oase van rust en groen

Onze troeven

Bijkomende troeven
4

Medewerkers

Adres gegevens

Adres:Dorpsstraat 1 bus 1
Postcode:3665
Stad:As
Land:BE
Telefoon:+3289391000
Fax:+3289391001
Website:Gemeente As

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close