/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector van ons allen

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Organisaties

Gemeente As

Gemeente As

As is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg en behoort tot het gerechtelijk kanton Bree en het kieskanton Genk. De gemeente telt zo'n 8000 inwoners, die Assenaren worden genoemd. Tegenwoordig is As een residentieel dorp te midden van heidevelden en bosgebieden op de grens van Kempen en Maasland.
Gemeente Beveren

Gemeente Beveren

Bij de gemeente Beveren zetten meer dan 1500 medewerkers zich in om een dienstverlening aan te bieden van a tot z.
Gemeente Bocholt

Gemeente Bocholt

150 collega's die dagelijks instaan voor dienstverlening aan 13000 burgers.
Gemeente Boom

Gemeente Boom

Boom is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Boom. De gemeente ligt aan de rivier de Rupel en telt ruim 18.000 inwoners.
Gemeente Heist-op-den-Berg

Gemeente Heist-op-den-Berg

De gemeente zorgt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat in een landelijke, levendige en solidaire gemeenschap.
Gemeente Meise

Gemeente Meise

Meise is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en het arrondissement Halle-Vilvoorde. De gemeente telt ruim 19.000 inwoners.
Gemeente Niel

Gemeente Niel

Niel is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt meer dan 10.000 inwoners en ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van de stad Antwerpen, aan de noordelijke rechteroever van de Rupel.
Gemeente Opwijk

Gemeente Opwijk

Opwijk (plaatselijke uitspraak: OppĆØk) is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente ligt in het noordwesten van de provincie en vormt sinds 1977 een fusiegemeente met Mazenzele. Opwijk telt ruim 14.000 inwoners.
Gemeente Rotselaar

Gemeente Rotselaar

Rotselaar is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt op 01/01/2020 ruim 17.000 inwoners.
Gemeente Ternat

Gemeente Ternat

TERNAT is een dynamisch lokaal bestuur dat volop inzet op een uitmuntende dienstverlening aan zijn inwoners. Meer dan 150 medewerkers van de gemeente en het Sociaal Huis / OCMW zetten zich hiervoor dagelijks in.
Gemeente Tielt- Winge

Gemeente Tielt- Winge

Tielt-Winge is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt meer dan 10.000 inwoners en ligt in het hartje van het Hageland in Belgiƫ, meer bepaald tussen Leuven en Diest.
Gemeente Zandhoven

Gemeente Zandhoven

Zandhoven is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De Kempense gemeente telt ongeveer 13.000 inwoners. Zandhoven is ook de hoofdplaats van het kieskanton en gerechtelijk kanton Zandhoven.
Gemeentebestuur Holsbeek

Gemeentebestuur Holsbeek

Holsbeek is een plaats en een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt ongeveer 10.000 inwoners.
IGEAN

IGEAN

IGEAN is een intergemeentelijke vereniging die diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling.
IGEMO

IGEMO

IGEMO, Intergemeentelijke vereniging voor ontwikkeling van het Gewest Mechelen en Omgeving, is een streekintercommunale met een ruime dienstverlening.
Interleuven

Interleuven

Interleuven is opgericht op 8 juli 1965 als de "Intercommunale Maatschappij voor de Ruimtelijke Ordening en de Economische Sociale Expansie van het Arrondissement Leuven", destijds door de provincie Brabant en 96 gemeenten. In 2003 werd de intercommunale ten gevolge van het decreet intergemeentelijke samenwerking gesplitst in twee verenigingen: Interleuven en EcoWerf. EcoWerf staat in voor de preventie, de inzameling en de verwerking van afval. Interleuven werkt samen met de gemeenten, OCMW's, politiezones en bedrijven aan allerlei projecten: van wonen en milieu tot openbare werken en bedrijven.
Interwaas

Interwaas

Interwaas is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen tien gemeenten in de Belgische provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen, met zijn hoofdzetel in Sint-Niklaas. Alle betrokken gemeenten liggen in het Waasland.
Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close