google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Projectmanager milieu en natuur

Carrièreswitch? Laat je niet van streek brengen en kom voor de regio werken! Zet samen met Leiedal je schouders onder een sterk Zuid-West-Vlaanderen. We zijn op heel veel domeinen actief. Voor jou en straks ook mét jou? Check onze vacatures.

Functieinhoud

Intercommunale Leiedal is de streekontwikkelaar van Zuid-West-Vlaanderen. Wij bouwen onze regio uit tot een duurzame, dynamische en aantrekkelijke plek om te ondernemen, te werken, te wonen en te beleven. We gaan actief, creatief en innovatief voor transitie op het vlak van bereikbaarheid en nabijheid, leefbaarheid, ondernemen en ruimte- en klimaatneutraliteit. Vanuit die ambitie zoeken we een projectmanager die het lokale en regionale milieubeleid uitwerkt, coördineert, uitvoert en opvolgt.

Functieprofiel

  • Als projectmanager Milieu & Natuur speel jij een sleutelrol in de regio rond klimaat, duurzaamheid, open ruimte, groen, milieu, natuur en water.
  • Je adviseert en ondersteunt onze gemeentebesturen in jouw vakgebied door bijvoorbeeld projecten uit te werken of opportuniteiten te signaleren.
  • Je stuurt beleidsplannen en opdrachten aan.
  • Je werkt actief mee aan een milieu- en natuurbeleid en stimuleert diverse vormen van intergemeentelijke samenwerking.
  • Je werkt van nature samen met de opdrachtgevers (de lokale besturen) en je collegaexperts qua milieu, energie en stedenbouw.

Aanbod

It’s a match!

Voel je de natuurlijke klik? Want met je blauw-groene hart voor natuur en milieu en je scherpe oog voor de milieuwetgeving ben je proactief en positief, zowel in team als zelfstandig. Je neemt graag initiatief en bent klantgericht. Op het gebied van milieu en natuur heb je een masterdiploma of een gelijkaardig profiel, en ook flink wat ervaring. We zien je dus graag komen en bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon in overeenstemming met je opleiding en ervaring en een straf pakket voordelen: glijdende werktijden, een work-lifebalans in gezond evenwicht, vakantiegeld, een dertiende maand, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een vergoeding voor woonwerkverkeer en telefonie… Je krijgt van ons ook een dynamisch werkmilieu en een hoop collegialiteit die je maar op weinig plekken zult vinden.

Selectieprocedure

Maak werk van je nieuwe job

Is het milieu jouw tweede natuur? Geef toe aan de lokroep en kom bij ons! Solliciteren kan tot 20/05/2024. Stuur gewoon je cv en motivatiebrief door naar solliciteren@leiedal.be. Op 30 september houden we een schriftelijke en mondelinge selectieproef. Je coördinator Bram Tack geeft je graag een woordje uitleg via bram.tack@leiedal.be of bel gewoon het nummer van Leiedal 056 24 16 16. Het volledige functieprofiel vind je terug op www.leiedal.be/vacatures.

Locatie

Kortrijk

Publicatiedatum

17.04.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close