google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Financieel-administratief medewerker en dossierbeheerder

Organisatie

Intercommunale Leiedal is jouw streekontwikkelaar. Onze kerntaak: Zuid-West-Vlaanderen uitbouwen tot een duurzame, dynamische en aantrekkelijke plek om te ondernemen, te werken, te wonen en te (be)leven. Voor onze 13 steden en gemeenten gaan we voluit voor transitie op het vlak van leefbaarheid, ondernemen, ruimte- en klimaatneutraliteit, bereikbaarheid en digitalisering. Om die brede werkomgeving in efficiënte banen te leiden en administratief en financieel te ondersteunen, zijn we op zoek naar een veelzijdige financieel-administratieve medewerker en dossierbeheerder.

Functieinhoud

Achter elke sterke…

…organisatie, staat een sterk secretariaat. Als een van onze operationele pijlers speel jij een sleutelrol in de administratieve en financiële ondersteuning van collega’s over alle clusters heen. Je bent een bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) op wie we kunnen rekenen voor een efficiënte, professioneel gesmeerde werkomgeving. Met je sterke feeling voor administratie en cijfers bereid je dossiers, contracten en adviezen voor, je volgt ze op en rapporteert. Je checkt en stimuleert de uurregistratie van je collega’s. Facturen kun jij analytisch berekenen en verwerken, klasseren doe je met klasse en je voelt je thuis in het financiële beheer van subsidieprojecten en overheidsopdrachten. Je speelt met digitale toepassingen en anders wil je daar zeker in groeien. Die ruimte krijg je sowieso.

Functieprofiel

  • Je bent sterk met cijfers en hebt een fijn oog voor financiën.
  • Je bent een straffe administratieve allrounder die digitaal goed geletterd is.
  • Je kunt een dossier beheren en vloeiend een flow bijhouden.
  • Je werkt heel nauwkeurig en kunt een secretariaat in goede banen leiden.
  • Je bent een flexibele teamspeler die ook graag clusteroverschrijdend werkt.
  • Je kunt efficiënt plannen en houdt ervan de processen van collega’s te bewaken.
  • Je kunt een idee of een advies proactief uitwerken.
  • Je bent discreet en ook logistieke taken schrikken je niet af.

Aanbod

Voor deze uitdagende en afwisselende job bieden wij jou een voltijds contract van onbepaalde duur, een heel aantrekkelijk loon in overeenstemming met je opleiding en ervaring en een stevig pakket aan voordelen: glijdende werktijden, een work-lifebalans netjes in evenwicht, vakantiegeld, een dertiende maand, maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een vergoeding voor woon-werkverkeer en telefonie… Daarbovenop krijg je van ons een hoop collegialiteit en een gezonde werkomgeving die je maar op weinig plekken zult vinden.

Selectieprocedure

Maak werk van je nieuwe job

Stuur ten laatste op 20/05 je cv en motivatiebrief naar solliciteren@leiedal.be. Op dinsdag 4/06 houden we een schriftelijke en mondelinge selectieproef. Onze hr-manager Carmen Van der Borght geeft je graag een woordje uitleg. Mail Carmen via cvb@leiedal.be of bel gewoon het nummer van Leiedal 056 24 16 16. Het volledige functieprofiel en hoe het is om bij ons te werken
vind je terug op www.leiedal.be/vacatures.

Locatie

Kortrijk

Publicatiedatum

01.04.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close