google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Projectmedewerker DURF

Als projectmedewerker ondersteun en realiseer je projecten die ontstaan vanuit het netwerk.  DURF2030 zet in op samenwerking met partners en ondersteuning van projecten die verbinding zoeken tussen cultuur en andere sectoren.  Als projectmedewerker neem je soms een actieve, trekkende rol op, maar op andere momenten een ondersteunende rol. Met de blik op 2030 worden projecten in gang getrokken die ons rijk cultureel leven verder kunnen laten bloeien en groeien. 

Toelichting

IN WELK TEAM KOM JE TERECHT?

Team Cultuurcentrum valt in het organogram onder de directie Vrije Tijd. Het team bestaat uit een 30-tal medewerkers en verenigt de werking van het muziekcentrum Track, BK6 en de schouwburg. Cultuurcentrum Kortrijk realiseert een diversiteit aan kunst en cultuur - met oog op passie en creativiteit, amusement en ontspanning, empathie en reflectie, ontmoeting - en stimuleert zo een sociale en duurzame ontwikkeling van de samenleving in onze stad en regio. Cultuur als middel om de wereld anders te verbeelden, als cruciaal onderdeel om grote en kleine uitdagingen in de maatschappij aan te pakken.

Organisatie

Werken bij Kortrijk

Elke dag zet je je samen met meer dan 1800 collega's in voor dé Kortrijkzaan. Ons aanbod qua dienstverlening is zeer divers. Denk maar aan sport, cultuur, burgerzaken, kinderopvang, thuiszorg, sociale tewerkstelling, onderwijs, integratie, stadsontwikkeling, huisvuilophaling, groen, parkeerbeleid, armoedebestrijding, schuldhulpverlening, evenementen, economie, wegenwerken, woonzorgcentra ... De uitdagingen voor de diensten en de medewerkers zijn dan ook groot en evolueren voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod afgestemd is op de wensen en behoeften van de inwoners van Kortrijk, samen maken we van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen.

Functieinhoud

Als projectmedewerker ondersteun en realiseer je projecten die ontstaan vanuit het netwerk. DURF2030 zet in op samenwerking met partners en ondersteuning van projecten die verbinding zoeken tussen cultuur en andere sectoren. Als projectmedewerker neem je soms een actieve, trekkende rol op, maar op andere momenten een ondersteunende rol. Met de blik op 2030 worden projecten in gang getrokken die ons rijk cultureel leven verder kunnen laten bloeien en groeien.

Het DURF2030 team staat ook in voor communicatie van de werking en de exploitatie van BK6 gebouw. Als projectmedewerker neem je één van deze verantwoordelijkheden op.

  • Als communicatiemedewerker zet je in op de community rond BK6. Je werkt samen met de verschillende partners de communicatie- en marketingstrategie uit. Zowel de interne communicatie binnen het platform als de externe communicatie met de stad en regio wordt aangepakt. Je vertaalt deze strategie in concrete communicatieplannen, implementeert ze en voert campagnes mee uit. Je zoekt permanent naar nieuwe en frisse manieren van communiceren.
  • Als exploitatiemedewerker ondersteun je de huidige en toekomstige exploitatie van BK6 in Kortrijk. Je staat in in voor de verhuur van de verschillende ruimtes en streeft naar een optimale bezetting door actief te zoeken naar nieuwe opportuniteiten en een zo efficiënt mogelijk gebruik van de infrastructuur. Je zorgt voor een optimale en klantgerichte dienstverlening voor, tijdens en na de activiteit en zo voor tevreden klanten. Samen met de coördinator volg je ook de geplande renovatiewerken van dichtbij op.

Durf jij mee dromen, innoveren, experimenteren en connecteren? Lees de volledige functie na via de infobundel bij de publicatie.

Functieprofiel

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Onze waarden en bedrijfscultuur spelen een cruciale rol in ons verhaal. We vinden het dan ook belangrijk dat elke medewerker de Kortrijkse waarden uitdraagt. Ben je ondernemend? Sta je open voor andere meningen? Durf je open communiceren? En ben je een echte teamplayer. Dan zal je je helemaal kunnen vinden in onze filosofie.

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET JE  VOLDOEN?  (gewijzigd sinds 14/12/2022)

Ben je een externe kandidaat?

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma of een diploma dat rechtstreeks toegang geeft tot niveau B. Welke diploma’s komen hiervoor in aanmerking? zie: Bijlage 2 | Vlaanderen.be
  • OF je bent niet in het bezit van een bachelordiploma of een diploma dat rechtstreeks toegang geeft tot niveau B, maar je slaagt voor een online niveau- en capaciteitstest (zie: “Hoe verloopt de selectieprocedure?”).
  • EN Je hebt minstens één jaar aantoonbare ervaring in de professionele cultuur-, communicatie- of jeugdsector.

Ben je een interne kandidaat?

  • Je hebt een contract van onbepaalde duur en minstens 12 maand dienstanciënniteit en je bent niet lager ingeschaald dan B-niveau bij Stad of OCMW Kortrijk.
  • Je hebt een contract van onbepaalde duur en je hebt minstens 12 maand niveau-anciënniteit op C-niveau bij Kortrijk of in een ander bestuur verworven.

Aanbod

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een contract van op B-niveau. Meer info over de loonschalen kan je vinden op de pagina met veelgestelde vragen onder de titel ‘Loon en voordelen’.
  • Naast anciënniteit vanuit de openbare sector of onderwijs, kan ook relevante ervaring uit de privésector of als zelfstandige meegerekend worden met een maximum van 18 jaar.
    Concreet betekent dit dat je bij opstart een brutoloon mag verwachten tussen € 3.025,85 (bij 1 jaar ervaring) en € 4.530,28 (bij 18 jaar anciënniteit).
  • Voor de functie van projectmedewerker/communicatiemedewerker kunnen we een voltijds (38u/week) contract van onbepaalde duur bieden.
  • Voor de functie van projectmedewerker/exploitatiemedewerker kunnen we een 4/5 (30,4u/week) contract bieden van bepaalde duur, voor de periode van 2 jaar (van 1 augustus 2024 tot en met 31 juli 2026).
  • Maaltijdcheques van 7,50 euro.
  • Een hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor partner en kinderen
  • Gratis aansluiting bij GSD-V.
  • Gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.
  • Fietsvergoeding (€0,35 per kilometer), vanaf eind 2024 is fietsleasing mogelijk.
  • Eindejaarspremie.
  • Groepsverzekering (tweede pensioenpijler).
  • Een mooi verlofpakket (33 tot 35 dagen) en een flexibel uurrooster.
  • Mogelijkheden tot telewerk
  • Aandacht voor welzijn: we zetten in op welzijn en werkgeluk, met teambuildings, after work cafés, personeelsevents, webinars, workshops, sport over de middag, enz.
  • Een loopbaan met ontwikkelingskansen en nieuwe uitdagingen.

Ontdek waarom het zo fijn is om voor Kortrijk te werken op werkenbijkortrijk.be of lees de veelgestelde vragen.

Selectieprocedure

Hoe verloopt de selectieprocedure?

  • Screening CV
    Aan de hand van de toelatingsvoorwaarden gaan we na of je al dan niet kan deelnemen aan deze selectieprocedure.
  • Deel 1: préscreening
    Bij je kandidaatstelling peilen we naar enkele essentiële elementen zoals ervaring, jobinzicht en motivatie. Op basis van je antwoorden beslist de jury of je al dan niet verder wordt weerhouden voor deel 2. Besteed dus voldoende aandacht aan je kandidaatstelling.
  • Deel 2: Speedinterview
    Tijdens een kort digitaal gesprek van 15 minuten willen we verder peilen naar je motivatie, jobinzicht en relevante ervaring. Het resultaat van dit gesprek bepaalt met welke kandidaten we verder gaan naar de gecombineerde proef.
  • Deel 3: Gecombineerde proef Je wordt uitgenodigd om een werkgerelateerde case uit te werken.
    Daarnaast willen we in een jurygesprek verder ingaan op je inzicht in de job, kennis, ervaring, persoonlijkheid, motivatie en competenties.
  • Wervingsreserve (of bevorderingsreserve)
    Alle geslaagde kandidaten worden opgenomen op een wervingsreserve die minstens twee jaar geldig is, met mogelijkheid tot verlenging. We wensen alvast beroep te doen op deze wervingsreserve voor de invulling van 2 concrete functies: één voltijds projectmedewerker/communicatiemedewerker (onbepaalde duur) en één deeltijds (80%) projectmedewerker/exploitatiemedewerker (bepaalde duur, 2 jaar).

Locatie

Kortrijk

Publicatiedatum

19.03.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close