google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Snel zoeken

Klimaatfestival in Zwevegem

Bron: Gemeente Zwevegem 5-10-2019 13:22
Categorieën: Kandidaat, Overheid - kandidaat, Zorg

Zwevegem wil een voorvechter zijn van het klimaat. Van 4 tot 6 oktober wordt de Transfo-site getransformeerd tot een heus klimaatdorp. Dit familie evenement met tal van animaties, doe- activiteiten, optredens,... is bijna helemaal gratis. Het klimaatfestival is een samenwerking van het lokaal bestuur Zwevegem, de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunale IMOG en de intercommunale Leiedal.

Drie dagen met een bijzonder aantrekkelijk programma

Op vrijdag is er een lezing met klimaatpaus Jos Delbeke en aansluitend een politiek debat. Op zaterdag kan je op Transfo genieten van talrijke workshops en infostanden. ’s Avonds is er een lezing van weerman Frank Deboosere gevolgd door een eco-diner. De Zwevegemse jeugdverenigingen organiseren een duurzame fuifZondag wordt een echte familiedag: fietstocht, natuurwandeling, demonstratie elektrische voertuigen en fietsen, muzikale optredens en een klimaatvriendelijke culinaire verwenning.

Het klimaatfestival is een organisatie van de gemeente Zwevegem, de provincie West-Vlaanderen, IMOG, Leiedal en Transfo Zwevegem.

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close