google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Gemeente Ternat

Gemeente Ternat

Info

Voorstelling van de organisatie
Het lokaal bestuur van Ternat zoekt nieuwe medewerkers en zet een grootse campagne op om geschikte kandidaten te vinden. Zo werd er een ludiek aanwervingsfilmpje verspreid.

Ternat is in volle groei en daar horen natuurlijk extra aanwervingen bij.

Om mensen warm te maken voor een job aan de gemeente, lanceert het lokaal bestuur een ludieke video op sociale media. Daarin vertellen medewerkers waarom ze zo graag bij het lokaal bestuur van Ternat werken. Er werd gefilmd op het gemeentehuis, op de sportsite en het sociaal huis, zodat de kijkers meteen kennismaken met verschillende werknemers.

Het filmpje begint ludiek met enkele voordelen die mensen automatisch linken aan de ambtenarij, zoals mooie werkuren en veel vakantie. Maar even later vertellen medewerkers waarom ze écht graag voor Ternat werken. “We willen laten zien dat je in Ternat de kans krijgt om bij te leren, te groeien en mensen te helpen”, zegt burgemeester Michel Vanderhasselt. “Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die mee willen werken aan onze toekomst.” Het filmpje werd bovendien volledig intern gemaakt en kan hieronder bekeken worden.

Meer informatie via www.ternat.be/vacatures.
Bedrijfsfilm

Werking

Missie/werking
Wij willen als gemeentebestuur en gemeentediensten van Ternat instaan voor een uitmuntende dienstverlening aan de Ternatse inwoners, verenigingen en ondernemingen.

Deze dienstverlening houdt de terbeschikkingstelling in van een geschikte infrastructuur en de ondersteuning van een ruim aanbod van sociale, culturele en sportieve activiteiten.

Wij baseren ons hierbij op volgende principes:
- openbaarheid van bestuur
- het beheer als een goede huisvader van de beschikbare middelen
- een performante dienstverlening vanuit de onderscheiden gemeentediensten

Onze troeven

Medewerkers

Medewerkers
Later vertellen medewerkers waarom ze écht graag voor Ternat werken. “We willen laten zien dat je in Ternat de kans krijgt om bij te leren, te groeien en mensen te helpen”, zegt burgemeester Michel Vanderhasselt. “Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die mee willen werken aan onze toekomst.” Het filmpje werd bovendien volledig intern gemaakt en kan hieronder bekeken worden."Gratis koffie, toffe collega's, en nog zoveel meer!" Ontdek hier waarom je bij het lokaal bestuur Ternat wil werken, want wij zoeken volk! Check onze vacatures via www.ternat.be/vacatures en kom op 5 maart naar onze jobdate!

Adres gegevens

Adres:Gemeentehuisstraat 21
Postcode:1740
Stad:TERNAT
Land:BE
Telefoon:+3224514545

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close