google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Deskundige uitbestede werken

Wil jij meebouwen aan een vlot bereikbaar, veilig en duurzaam Heist-op-den-Berg? Ben je oplossingsgericht en heb je een technisch profiel? Beschik je over een stevige portie daadkracht? Wil je aan de slag in een sterk, ervaren en gedreven team? Grijp dan nu je kans! Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg is op zoek naar jou! 

Toelichting

DESKUNDIGE UITBESTEDE WERKEN WEG- EN RIOLERINGSPROJECTEN (m/v/x) - VOOR BELEIDSDOMEIN OPENBAAR DOMEIN - voltijds – contract onbepaalde duur – niveau B

Functieinhoud

Aan de slag op het terrein. Daadkracht in actie!

Je voornaamste taak is het opvolgen van de uitvoering van infrastructuurdossiers door een externe partij. Concreet gaat het om riolerings-, wegenis- en verkavelingsprojecten. Van zodra de aannemer gekend is, trek jij je werfschoenen aan en zet je je helm op: jouw plek is op de werf, dé plek van de actie!

  • Je vertegenwoordigt het lokale bestuur in vergaderingen met de aannemer en volgt de werken op het terrein mee op. Je bewaakt de timing, de budgetten en de kwaliteit van de uitvoering.
  • Administratief wordt je bijgestaan door de enthousiaste administratieve krachten; zo kan jij je optimaal concentreren op je technische functie.
  • Waar nodig steun je op de expertise van andere teams en/of beleidsdomeinen. Zo hebben je collega’s bij Openbaar Domein bakken kennis van groen, water, nutsmaatschappijen en infrastructuur (boven- en onderbouw). Jouw collega’s schitteren uit in daadkracht en ervaring. Andere teams hebben kennis over o.a. het ontwerp en de planning van infrastructuurprojecten, ruimtelijke planning, mobiliteit en ruimtelijke kwaliteit (= beleidsdomein Leefomgeving).

Het Heistse wegennet in topconditie

Je coördineert onderhouds- en herstellingswerken die onderdeel zijn van het efficiënte en uitgekiende onderhoudsprogramma van het lokale bestuur. Je staat zelfstandig in voor deze werken. Jouw technische kennis, praktische ingesteldheid en daadkrachtige aanpak komen hier volledig tot hun recht.

Je definieert de opdracht, volgt het werk in de praktijk op en controleert de uitvoering door de aannemers. Kwaliteit staat ook hier voorop. Het is jouw taak om deze te bewaken.

Daadkracht: ook in jouw communicatie

Bij de uitvoering van infrastructuurprojecten is communicatie cruciaal. In eerste instantie zorg je voor de nodige informatieoverdracht tussen alle betrokken interne en externe partners. Zo raakt jouw dossier tijdig en correct uitgevoerd.

Voor de uitvoeringsdossiers die jij opvolgt, ben jij bovendien het aanspreekpunt voor de burger. In een voorbereidende informatievergadering licht je toe welke werken er gepland staan. Tijdens de uitvoering behandel je concrete vragen of bemerkingen van betrokken burgers.

Je licht tot slot aan het college van burgemeester en schepenen en/of de gemeenteraad toe hoe jouw dossiers verlopen. Soms zijn er meerwerken, wijzigt de fasering van een werk of moet je de uitvoering aanpassen doorheen het traject. Je geeft hieromtrent een deskundige toelichting aan de mandatarissen.

Functieprofiel

  • Je bent een stressbestendige collega waarop we kunnen bouwen. Je bent daadkrachtig. Problemen oplossen geeft jou energie. Organisatorisch ben je sterk en projectmatig werken is jouw ding. Je bent een teamplayer en geniet ervan om met jouw gedreven collega’s aan de slag te gaan die allen een verschillende expertise hebben.
  • Je bent klantgericht en integer. Je werkt steeds in het belang van de organisatie.
  • Je hebt technische kennis. Je bent vertrouwd met het standaardbestek 250 en de wetgeving op overheidsopdrachten. Indien niet, ben je bereid je hier verder in te verdiepen.
  • Ervaring bij infrastructuurwerken is een sterk pluspunt.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma en/of je hebt minstens 2 jaar ervaring in technische en/of uitvoeringsdossiers.

Aanbod

  • Een voltijds contract (38 uur) onbepaalde duur
  • Verloning volgens barema’s (bruto geïndexeerd voltijds loon tussen 2.950 en 3.350 euro, volgens categorie B1-B3)
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • 2e pensioenpijler
  • Fietsvergoeding
  • Werken dichtbij huis
  • Thuiswerk mogelijk
  • Onbeperkte toegang tot het leerplatform Good Habitz
  • We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé dankzij een soepele werk- en verlofregeling.
  • De werking binnen beleidsdomein Openbaar domein is flexibel: jij en jouw collega’s werken met glijdende werkuren. Het uitgebreide pakket aan verlofdagen is bovendien flexibel in te zetten.

Selectieprocedure

Interesse? We leren je graag kennen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met team Personeel en Organisatie (vacature@heist-op-den-berg.be, 015 46 17 10) of voor jobinhoudelijke vragen: Kristof Versweyveld, teamcoördinator Openbaar domein, 015 46 10 00, kristof.versweyveld@heist-op-den-berg.be

Heb je interesse om als deskundige uitbestede werken aan de slag te gaan? We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie. Solliciteer online of stuur een mail met je cv, motivatiebrief en kopie diploma tegen uiterlijk zondag 14 april 2024 naar vacature@heist-op-den-berg.be

Procedure

  • Er zal een objectieve cv-screening toegepast worden bij de start van de procedure.
  • Jouw technische, praktijkgerichte en projectkennis kan je bewijzen in de schriftelijke proef. Deze word je digitaal opgestuurd op maandag 15 april 2024. Indienen gebeurt op maandag 22 april 2024.
  • Voor de geslaagde kandidaten volgt er een mondelinge proef op maandag 29 april 2024 (overdag).

Heb je bijkomende ondersteuning nodig om je sollicitatieproeven af te leggen, neem dan contact op met team Personeel en Organisatie, 015 46 17 10, personeel@heist-op-den-berg.be.

Bijlage(n)

Locatie

Heist-op-den-Berg

Publicatiedatum

04.04.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close