google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Staf- en Projectmedewerker

Zin om aan het roer te staan bij het uittekenen en implementeren van organisatieprocessen? Projectmatig werken is jouw ‘dada’? Je hebt interesse in aankoopbeheer, verzekeringsportefeuilles en juridische vraagstukken? Solliciteer dan voor deze job waarin je het verschil kan maken voor een lokaal bestuur in beweging.

Toelichting

STAF- EN PROJECTMEDEWERKER
(A1a-A3a – contractueel – voltijds – onbepaalde duur)

Organisatie

Lokaal Bestuur Niel

Functieinhoud

Als staf- en projectmedewerker leid je dienstoverschrijdende projecten in goede banen. Je ondersteunt de algemeen en financieel directeur in de uitoefening van hun functie en bent mee verantwoordelijk voor de globale werking van de organisatie, zodat burgers en medewerkers kunnen leven en werken in een aangename leefomgeving. Ten slotte neem je ook het aankoopbeheer, het beheer van de verzekeringsovereenkomsten en de juridische en administratieve kant van de overheidsopdrachten voor jouw rekening.

Functieprofiel

· Je hebt een master of daarmee gelijkgesteld diploma.

· Heb je een juridische achtergrond, dan speelt dat in jouw voordeel.

· Je hebt een integere persoonlijkheid en wil nauwgezet en kwaliteitsvol werk kunnen afleveren.

· Je bent een zelfstarter met een analytische kijk en probleemoplossende ingesteldheid.

· Je benadert organisatieprocessen vanuit een innoverend en klantgericht oogpunt en wil fijne resultaten kunnen neerzetten.

· De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen.

Aanbod

· Een voltijdse tewerkstelling (38 uren) in een organisatie die vooruit wil.

· Een brutomaandloon tussen € 3.714,32 en € 6.536,18 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht, maaltijdcheques (€ 8), eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering, pensioenfonds (3%), fietsvergoeding of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, flexibele uren, telewerk, ecocheques, 35 verlofdagen en 15 feestdagen, tal van opleidingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen.

· Check zeker ook onze onze Nielse troeven

Selectieprocedure

· een schriftelijke proef (eventueel als thuisopdracht): deze proef staat op 50 punten en de kandidaat dient minimum 50 % te behalen om te worden toegelaten tot de mondelinge proef

· een mondelinge proef: een evaluatie van de overeenstemming van het (competentie)profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals van zijn motivatie, van zijn persoonlijkheid, eventuele werkervaring en van zijn interesse voor het werkterrein. Deze proef staat op 50 punten en de kandidaat dient minimum 50 % te behalen om geslaagd te zijn.

Solliciteren kan tot 8 april 2024.

Locatie

Niel

Publicatiedatum

05.04.2024

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close