google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

IGEAN

IGEAN

Info

Grootte van de organisatie
Samen zijn we met een 250-tal IGEAN-collega’s.
Voorstelling van de organisatie
Meer over IGEAN:
IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter!
IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken.
Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be.
Vestigingen
Maatschappelijke zetel en kantoor
IGEAN dienstverlening
Doornaardstraat 60
2160 Wommelgem
Tel: 03 350 08 11
Fax: 03 353 34 10
E-mail: info@igean.be
Ondernemingsnummer: 0206767574
btw-nummer: 206.767.574

Zwembad
Revalidatiecentrum Pulderbos
Reebergenlaan 4
2242 Pulderbos
Tel: 03 464 03 91
Bedrijfsfilm

Werking

Missie/werking
IGEAN dienstverlening is er door en voor de gemeenten. Dat blijkt ook in de doelstellingen en de samenstelling van de bestuursorganen van de intergemeentelijke vereniging. IGEAN dienstverlening handelt steeds in het belang van de aangesloten besturen. Zowel in de raad van bestuur als in het directiecomité van de intergemeentelijke vereniging zijn de aangesloten besturen vertegenwoordigd.
Visie en organisatiewaarden
ruimtelijke uitvoeringsplannen

Een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) wordt opgemaakt om de visie en de doelstellingen van het structuurplan te concretiseren.

Het plan legt de bodembestemming van een gebied vast (bijvoorbeeld groengebied, ambachtelijke zone, woongebied enzovoort) en bevat ook voorschriften voor de inrichting en het beheer van het gebied. Zo wordt voor de percelen binnen het RUP bepaald wat er toegelaten is en wat niet.

RUP Leeuwerik in Brecht ontwerpschets RUP Leeuwerik in Brecht
RUP Leeuwerik in Brecht ontwerpschets RUP Leeuwerik

Niet alle voorschriften in het RUP worden in detail uitgewerkt. Zo blijft er nog ruimte voor interpretatie voor de stedenbouwkundige ambtenaar, die elke aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning moet toetsen aan de bepalingen van het RUP.

Onze troeven

Balans werk-privé
Extra vakantie
Mobiliteit
Personeelsparking
Personeelsbeleid
Onthaal van nieuwe medewerkers

Medewerkers

Medewerkers
IGEAN, een aantrekkelijke werkgever: boeiend, verrassend veelzijdig en met een hart voor mens & maatschappij.
Samen, respectvol, deskundig en in vertrouwen werken is wat ons verbindt. En ook voor jou is hier plaats.

“Ons motto: wat we samen doen, doen we beter en dit al meer dan 50 jaar !”

Klopt : wij zijn een intergemeentelijke organisatie. Met onze passie, ambitie en toewijding maken wij met onze diensten een belangrijk verschil voor de 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen voor hun afval, milieu-, klimaat- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Dit betekent ook dat wij met onze 350-tal collega’s op heel diverse domeinen werken én altijd op zoek zijn naar nieuw talent.

Wist je trouwens dat wij vanuit 28 locaties werken? Van Essen tot Boom, van Malle tot Zwijndrecht. Want we hebben een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, 2 overslag- en verwerkingseenheden voor gft en groenafval in Brecht en Edegem, een ophaaldienst in Brasschaat en Edegem en 24 recyclageparken. Dat wordt dus werken in je buurt, voor je buurt.

Zin in? Bekijk hieronder dan zeker onze vacatures!

BART KLAASSEN - TECHNIEKER ROLLEND MATERIEEL
Ik sta in voor het dagelijkse onderhoud van een 40-tal ophaalwagens en heb een heel gevarieerd takenpakket. Dit zorgt ervoor dat mijn job boeiend blijft. Zo sta ik ondermeer in voor het smeren, nakijken, herstellen en depanneren van ophaalwagens.

Elke morgen zorg ik er steeds voor dat alle collega chauffeurs en beladers met hun ophaalwagens kunnen vertrekken. Een echte uitdaging! De waardering die ik van hen krijg geeft dan een extra boost!

Het is en blijft natuurlijk geen proper werk. We maken ons soms goed vuil en de weersomstandigheden bij het uitvoeren van een depannage, moet er bij genomen worden. Als dit in team uitgevoerd worden, dan worden deze minder leuke zaken met plezier uitgevoerd.

De goede work-life balance waar IGEAN zeker naar streeft, is een groot pluspunt en ook de vrijheid in het uitvoeren van de functie. We vullen zelf onze werktijd in met de noden die er zijn.

De toffe sfeer en collegialiteit gecombineerd met het leuke werk is iets wat maakt dat ik deze job heel graag uitvoer. De sfeer onder de collega’s, het ochtendritueel van samen een koffie te drinken en iedereen dan goed te kunnen laten vertrekken, geeft mij de drive om de dagelijkse taken tot een goede einde te brengen.

Als wij onze job goed uitvoeren, dan loopt alles gesmeerd en op wieltjes.

Bart Klaassen
technieker rollend materieel

ERIC VAN GENECHTEN - MEDEWERKER SPEELTERREINEN
Als medewerker speelterreinen kom ik in contact met verschillende diensten en gemeenten.

Ik sta in voor de jaarlijkse controle en risico-analyse van alle speeltoestellen op de 450 speelterreinen in onze regio.

De ene dag werk ik op het terrein en voer ik controles aan speeltoestellen uit, de andere dag maak ik verslagen op en geef ik advies aan een gemeentebestuur.

Ik beheer mijn eigen agenda en ben verantwoordelijk voor alle speeltoestellen in de ganse regio.

IGEAN is een leuke werkgever, de vele contacten met collega's en besturen maken dat geen enkele dag dezelfde is.

Mijn steentje bijdragen aan een veilige speelomgeving, geeft me veel voldoening.

Eric Van Genechten
medewerker speelterreinen

INNE HORSTEN - EXPERT PERSONEELSADVIES & ONDERSTEUNING
Onze personeelsdienst zorgt naast loonadministratie en payroll ook nog voor heel wat andere zaken.

Als expert personeelsadvies & ondersteuning help ik leidinggevenden bij het voorbereiden en voeren van gesprekken met hun medewerkers, wat mij veel voldoening geeft. Ik werk mee aan HR projecten en sta, samen met mijn collega, in voor het volledige rekruteringsproces. Ook gesprekken voeren met nieuwe en huidige medewerkers, als diegenen die ons bedrijf verlaten, behoren tot mijn taken.

Ik werk vanuit onze verschillende sites, zo kom ik in contact met alle personeelsleden.

De afwisseling in mijn takenpakket en mijn werklocatie, maakt dat geen enkele dag dezelfde is.

IGEAN is een boeiend bedrijf met verschillende activiteiten en contacten, wat maakt dat deze functie uitdagend zal blijven.

Als expert personeelsadvies & ondersteuning help ik onze leidinggevenden bij het voeren van hun personeelsdialoog.

Inne Horsten
Expert personeelsadvies & ondersteuning

KATRIEN HAEST - MEDEWERKER ENERGIEK HUIS
Binnen het team EnergieK Wonen wordt er nauw samenwerkt. Iedereen werk zelfstandig en heeft zijn eigen projecten en verantwoordelijkheden.

Mijn takenpakket is zeer gevarieerd; advies verlenen aan burgers rond duurzaam wonen, bestekken uitschrijven, overlegmomenten met gemeentebesturen, ...

Ik blijf elke dag bijleren en krijg de ruimte om steeds verieuwend te blijven werken.

Mijn collega's zorgen voor een extra funfactor!

We maken in onze functie het verschil door burgers te adviseren in het maken van duurzame keuzes. We organiseren ook groepsaankopen en klimaatacties voor burgers.

Samen creëren we een duurzame leefwereld!

Katrien Haest
Medewerker EnergieK huis

ANNEMIE DE CEULENEER - MEDEWERKER ENERGIEK LOKET
Mijn functie is vooral zeer afwisselend. Als medewerker EnergieK huis combineer je je technische achtergrond met je sociale skills.

Doordat de loketten lokaal ingericht worden, werk je afwisselend op verschillende locaties, op het hoofdkantoor te Wommelgem of van thuis uit. Elke dag ziet er anders uit, en dat houdt het boeiend! Binnen ons team regelen we de permanentie van de verschillende loketten. Collegialiteit is binnen ons team niet enkel een woord!

Het contact met de burger vind ik persoonlijk zeer belangrijk en verrijkend. Hier kan je echt het verschil maken. De energiecrisis en het klimaatvraagstuk zorgen ervoor dat vele mensen hun woning gaan renoveren. Zij kunnen voor advies bij ons terecht. We wijzen burgers graag de weg om een premie digitaal aan te vragen. De dankbaarheid die we hiervoor ontvangen, is soms ontroerend.

Op vlak van klimaat en energie is er veel in beweging. Wat kan Vlaanderen nog meer doen? Wat kunnen de lokale besturen betekenen? Waar kan de burger het verschil maken? Boeiende materie waar we dagdagelijks mee geconfronteerd worden. Mijn steentje hieraan bijdragen is interessant. En dit zal waarschijnlijk ook nog zo zijn over tien jaar!

Fijn om een steentje te kunnen bijdragen aan de hedendaagse klimaatuitdagingen!

Annemie De Ceuleneer
Medewerker EnergieK loket

BIEKE VAN BAELEN - EXPERT COMMUNICATIE & SENSIBILISATIE
‘Never a dull day’ bij team communicatie. Elke dag leer je ofwel iets nieuw bij over onze dienstverlening, ontdek je een nieuwe tool of vaardigheid of ontmoet je een collega uit een team waar je nog niet eerder mee samenwerkte. Daarnaast is de veelheid aan topics waarover we communiceren zó uitgebreid, dat je horizon enorm verbreedt. Het evenwicht thuiswerk – werken op kantoor of locatie maakt dat je perfect je taken kan plannen volgens de prioriteiten van dat moment.

Onze rol is niet alleen het overbrengen van de boodschap, maar ook kritische meedenken met onze collega’s. Omdat we de ‘lijm’ zijn tussen de 12 teams kan je zo ervaringen inbrengen en een project (nóg) beter maken. Natuurlijk zijn de kerntaken van IGEAN ook héél waardevol, denk maar aan de duurzame insteek van zowel team klimaat als team inzameling. Al is een communicatierol vaak eentje vanop de zijlijn, toch ben je een geapprecieerde coach

Recente vacatures van IGEAN

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Adres gegevens

Adres:Doornaardstraat 60
Postcode:2160
Stad:WOMMELGEM
Land:BE
Telefoon:+3233500811
Fax:+3233533410
Website:IGEAN

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close