theatertechnicus

voor gemeenschapscentrum DE KLUIZE in OOSTERZELE

C1-C3 (M/V/X) – 38/38 – in contractueel dienstverband bij wijze van aanwerving

Functie & profiel

  • Als polyvalent theatertechnicus ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren en het up-to-date houden van de theatertechnische infrastructuur van het gemeenschapscentrum.
  • Je plant, maakt de voorbereidingen en controleert de technische werkzaamheden.
  • Je beschikt over de competenties organisatievermogen, flexibiliteit, creativiteit, collegialiteit en je bent communicatief.
  • Je hebt kennis van theatertechnieken (licht en geluid).

Aanbod & procedure

  • Een wedde op niveau C1-C3 (bruto geïndexeerd maandsalaris tussen € 2.303,39 en € 4.215,79), aangevuld met maaltijdcheques (€ 7,50), fietsvergoeding (0,27€), gratis openbaar vervoer woon-werkverkeer, jaarlijkse cadeaucheque, vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler 3%, mogelijkheid tot aansluiting hospitalisatieverzekering, fietsleasing.
  • Relevante privé-ervaring wordt onbeperkt gevalideerd na goedkeuring door de algemeen directeur.
  • Wij bieden een aantrekkelijke verlofregeling en ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bij een flexibele werkgever.
  • De selectieproeven bestaan uit een praktische/schriftelijke proef op dinsdag 23 januari 2024 en een mondeling gedeelte op woensdag 24 januari 2024.

Denk je nu: Ja! Dit is iets voor mij! Dan solliciteer je zo:

Sollicitaties (motivatiebrief en CV) dienen per mail of door afgifte tegen ontvangstbewijs gericht te worden aan: het college van burgemeester en schepenen, Dorp 1 te 9860 Oosterzele en dit uiterlijk op 10 januari 2024 (datum verzending geldt). Wens je meer informatie over de functie, neem contact op met de personeelsdienst (09 362 50 09 of personeel@oosterzele.be).

Heb je nog vragen?

Bekijk dan zeker de informatiebundel of neem contact op met een van onderstaande contactpersonen:


Voor jobinhoudelijke info

Els Van Nieuwenhove – programmator – T 0484 15 61 40 – E els.vannieuwenhove@oosterzele.be

Peter Lievens – theatertechnicus – T 0484 61 32 97 – E peter.lievens@oosterzele.be


Voor inlichtingen in verband met de loon- en arbeidsvoorwaarden

Florence Schalm – T 09 363 99 50 – E florence.schalm@oosterzele.be

Gelijkheidsbeginsel

Gemeentebestuur Oosterzele zet zich in om gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer te bevorderen. De kwaliteiten van ons personeel zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap of afkomst.