Klimaatfestival in Zwevegem

Door: Bron: Gemeente Zwevegem 5-10-2019

Categorieën
:
Kandidaat, Overheid - kandidaat, Zorg,

Zwevegem wil een voorvechter zijn van het klimaat. Van 4 tot 6 oktober wordt de Transfo-site getransformeerd tot een heus klimaatdorp. Dit familie evenement met tal van animaties, doe- activiteiten, optredens,... is bijna helemaal gratis. Het klimaatfestival is een samenwerking van het lokaal bestuur Zwevegem, de Provincie West-Vlaanderen, de intercommunale IMOG en de intercommunale Leiedal.

Drie dagen met een bijzonder aantrekkelijk programma

Op vrijdag is er een lezing met klimaatpaus Jos Delbeke en aansluitend een politiek debat. Op zaterdag kan je op Transfo genieten van talrijke workshops en infostanden. ’s Avonds is er een lezing van weerman Frank Deboosere gevolgd door een eco-diner. De Zwevegemse jeugdverenigingen organiseren een duurzame fuifZondag wordt een echte familiedag: fietstocht, natuurwandeling, demonstratie elektrische voertuigen en fietsen, muzikale optredens en een klimaatvriendelijke culinaire verwenning.

Het klimaatfestival is een organisatie van de gemeente Zwevegem, de provincie West-Vlaanderen, IMOG, Leiedal en Transfo Zwevegem.

Reacties

Door: Davis Wilfred 13-10-2019 10:46
Onderwerp:
*** DRINGEND **** Echt concreet, geloof me. Mijn naam is Herman Van Brummel, ik vond een glimlach dankzij deze man, Frank Leon. Hij is medewerker bij St. James Place Management, hij heeft me geholpen een lening van € 17.000 te ontvangen En twee van mijn collega's hebben ook zonder problemen leningen van dit bedrijf ontvangen, met een tarief van 2%, tegen voorwaarden. als u om andere redenen een geldlening nodig heeft, neem dan contact op met Naam: Davis Wilfred bedrijf: st.james patrimoniaal voor plaatsbeheer E-mail: daviswilfred18@gmail.com Website: http://www.sjp.co.my/ Ik hoop dat al uw financiële problemen eindigen bij de genade van God met deze lening. Dank je