Servantes Award 2023

Door: Eigen berichtgeving 25-4-2023

Categorieën
:
Overheid - kandidaat, Overheid - werkgever ,

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Servantes Award uitgereikt, de prijs voor de medewerkers van lokale besturen. Met die prijs wil Servantes, met de steun van de Exello.net, Burgerzaken Vlaanderen en het Centrum voor Lokale Politiek van UGent, de local civil servant in de bloemen zetten en het werken bij lokale besturen in een positief daglicht stellen.

De prijs voor de nieuwkomer bekroont een medewerker die recent in is dienst getreden bij het lokaal bestuur en de overstap heeft gemaakt vanuit een ander lokaal bestuur, een privé-organisatie, een andere overheidsorganisatie,...

De prijs voor de loopbaan bekroont een medewerker met een verdienstelijke staat van dienst in de organisatie. De medewerker is nog in dienst, heeft recent de organisatie verlaten wegens einde loopbaan of staat op het punt om de organisatie te verlaten.

De prijs voor het team bekroont een groep van vijf à tien medewerkers (bv. een dienst, een departement) dat succesvol een moeilijke periode is doorgekomen, een bijzondere inspanning geleverd heeft, een belangrijk project met succes heeft afgewerkt of een bijzonder initiatief genomen heeft.

 

Dit is dé kans om je nieuwe medewerker, je trouwe team, je collega met een jarenlange staat van dienst in de bloemen te zetten. Dien nu je kandidatuur in via www.servantes.be/award.

 

De bekendmaking van de laureaten van de Servantes Award 2023 gebeurt op het uitreikingsevent op donderdag 26 oktober 2023 (vanaf 17u) in De Filatuur, Tragel 6, Aalst.