Mobiliteitsoplossingen : autodelen / elektrisch rijden

Door: Bron: Autosalon.be 6-1-2020

Categorie├źn
:
Overheid - kandidaat, Overheid - werkgever ,

#WeAreMobility: mobiliteit jouw ding?

#WEAREMOBILITY: HET TREFPUNT VAN HET AUTOSALON 

De Brussels Motor Show 2020 denkt aan de toekomst. Mobiliteit evolueert en daarom brengt het Autosalon alle spelers van nieuwe mobiliteit samen op één plek. Van 10 tot en met 19 januari 2020 – de volledige duur van het Autosalon – ontdek je op #WeAreMobility de allernieuwste mobiliteitsoplossingen. 

Het is al de derde editie van #WeAreMobility op het Salon. In 2018 was dit mobiliteitssalon er maar voor vier dagen, nu kan je het tijdens de volledige duur van het Salon bezoeken. 

MOBILITEITSOPLOSSINGEN 

#WeAreMobility wil op het Salon tonen hoe mobiliteit evolueert. Maak kennis met micromobiliteit zoals elektrische steps, hoverboards, plooifietsen, e-scooters, monowheels en andere vormen van soft mobility. Ontdek gedeelde mobiliteit: auto’s, scooters, steps ... 

Leer alles over MaaS (Mobility as a Service) en hoe nieuwe technologie zoals apps, laadpalen en laadsystemen onze mobiliteit vergemakkelijkt en ondersteunt. 

Febelauto vertelt je dan weer alles over de recyclage van voertuigen en batterijen uit hybride en elektrische voertuigen.

MOBILITEIT BELEVEN 

Mobiliteit zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Alle bezoekers vanaf 14 jaar kunnen op een testpiste gratis kennismaken met micromobiliteitsmiddelen: een ritje op een elektrische step, monowheel, hoverboard of e-scooter (vanaf 16 jaar) ... 

Je kan ook een persoonlijke Mobility Scan laten uitvoeren en jouw alternatieve mobiliteitsoplossingen op maat leren kennen. Oh ja, waag zeker je kans aan ons rad van fortuin en win leuke prijzen.  

INSPIREREN 

Krijg je echt niet genoeg van mobiliteit? Stel je vraag aan mobiliteitsambassadeurs. Ben je professioneel bezig met deze topics? Goed nieuws: je kan verschillende B2B- en B2G-conferenties bijwonen. 

ADVISEREN

Vitae Mobility is een bedrijf met een missie: elektrisch rijden haalbaar maken voor iedereen. Vitae Mobility doet dit op 4 domeinen:

Vitae Mobility organiseert persoonlijke advies-sessies voor al wie met mobiliteit te maken heeft bij de overheid: beleidsmakers, mobiliteitsambtenaren, beheerders van het openbaar domein, enz. 

Samen met werkenbijdeoverheid.be krijgt u de kans zich gratis en vrijblijvend in te schrijven hiervoor. U krijgt dan niet alleen advies op maat, maar bovendien gratis toegang tot het Autosalon 2020. 

Schrijf hier in