google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Toezichthouder milieuhandhaving

Organisatie

Intercommunale Leiedal is de streekontwikkelaar van Zuid-West-Vlaanderen. Onze kerntaak: de regio uitbouwen tot een duurzame, dynamische en aantrekkelijke plek om te ondernemen, te werken, te wonen en te (be)leven. Voor onze 13 steden en gemeenten gaan we voluit voor transitie op het vlak van bereikbaarheid en nabijheid, leefbaarheid, ondernemen, digitalisering en ruimte- en klimaatneutraliteit. Om onze gemeenten te ondersteunen in hun milieubeleid, zijn we op zoek naar een toezichthouder milieuhandhaving.

Functieprofiel

  • bent het aanspreekpunt in het intergemeentelijke milieuhandhavingsaanbod
  • bent de go-to person voor burgemeesters, omgevingsambtenaren, politie...
  • opereert vanuit de kantoren van Leiedal én de gemeentes
  • voert controles uit op het terrein, geeft advies en legt ook sancties op
  • werkt een beleidsplan op en beantwoordt vragen over milieuwetgeving
  • adviseert en begeleidt complexe dossiers in verband met handhaving
  • vertegenwoordigt de gemeenten in contacten met andere instanties
  • staat aanvullend ook in voor de handhaving ruimtelijke ordening

Aanbod

It’s a match!

Jij hebt het in de hand, hè. Onder jouw arendsoog zit het milieubeleid van onze gemeentes wel goed. Behalve een bachelordiploma heb je ook een bekwaamheidsbewijs lokale toezichthouder milieu. Relevante ervaring is mooi meegenomen. Je fijne neus voor milieuwetgeving herkent zo de behoeften van interne en externe klanten. Planmatig, communicatief, zorgvuldig en positief als je bent, kun je je heel flexibel opstellen op organisatorisch en inhoudelijk vlak. De bemiddelaar in jou treedt met gemak op als woordvoerder in je beleidsdomein. Efficiënt rapporteren is voor jou een eitje. Voor deze uitdagende en afwisselende job bieden we je een voltijds contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon in overeenstemming met je opleiding en ervaring en een straf pakket aan voordelen: glijdende werktijden, een work-lifebalans in gezond evenwicht, vakantiegeld, een dertiende maand, maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een telefonieabonnement en onkostenvergoeding voor een smartphone, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, een bijdrage in de kosten van het openbare woon-werkverkeer... Daarbovenop krijg je van ons een hoop collegialiteit die je maar op weinig plekken zult vinden.

Selectieprocedure

Maak werk van je nieuwe job

Handhaaf je eigen carrière en kom gewoon bij ons! Stuur ten laatste op 26/2/2023 je cv en motivatiebrief naar solliciteren@leiedal.be. Je coördinator Bram Tack geeft je graag een woordje uitleg. Mail Bram via bram.tack@leiedal.be of bel ons gewoon op 056 24 16 16. Het uitgebreide functieprofiel met verloop van de procedure vind je terug op www.leiedal.be/vacatures.

Locatie

Kortrijk

Publicatiedatum

30.01.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close