google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Vakverantwoordelijke-elektricien D4

Toelichting

Het lokaal bestuur is op zoek naar een (m/v) vakverantwoordelijke-elektricien (D4)

  • met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur,
  • in voltijds dienstverband (38/38 uur),
  • met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Solliciteren kan tot en met 30 mei 2023

Organisatie

Bij het lokaal bestuur Rijkevorsel werk je voor een landelijke en bruisende gemeente. Samen met alle andere collega's zorgen we er mee voor dat het voor de meer dan 12 000 inwoners aangenaam wonen is in Rijkevorsel.

Functieinhoud

Als vakverantwoordelijke-elektricien sta je in voor de elektrische installaties en infrastructuur binnen de gemeente. Aanpassings-, vernieuwings- en onderhoudswerken aan deze installaties en infrastructuur voer je zelfstandig uit. Hierbij stel je veiligheid steeds voorop.

Functieprofiel

Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin, neemt initiatief en toont een grote betrokkenheid bij het werk. Je beschikt over de nodige vakkennis inzake elektriciteit.

Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent titularis van een kwalificatiebewijs, getuigschrift of diploma elektriciteit en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je moet slagen voor de selectieprocedure.

Aanbod

Een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (38/38 uur), met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. kun je downloaden op de website www.rijkevorsel.be/vacature.

Selectieprocedure

Om een geldige kandidatuur in te dienen en bijgevolg te kunnen deelnemen aan de selectie, bezorg je je sollicitatiebrief en CV, een kopie van je diploma, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je rijbewijs B aan de personeelsdienst ten laatste op 30 mei 2023.

Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Molenstraat 5 te Rijkevorsel of geef deze af tegen ontvangstbewijs aan de personeelsdienst. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.

Locatie

Rijkevorsel

Publicatiedatum

11.02.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close