google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Maatschappelijk assistent B1-B3

Het lokaal bestuur Rijkevorsel is op zoek naar een maatschappelijk assistent(e) B1-B3:

  • met een contract van onbepaalde duur
  • in voltijds contractueel dienstverband (38/38 uur)
  • met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar

Organisatie

Bij het lokaal bestuur Rijkevorsel werk je voor een landelijke en bruisende gemeente. Met onze collega's zorgen we er mee voor dat het voor de meer dan 12 000 inwoners aangenaam wonen is in Rijkevorsel.

Functieinhoud

Als maatschappelijk assistent werk je onder leiding van het diensthoofd van de sociale dienst en draag je bij tot de maatschappelijke dienstverlening die het OCMW aanbiedt. Je bent het aanspreekpunt voor hulpvragers, met wie je samen een integratieparcours opzet, uitbouwt en doorloopt. Hierbij heb je aandacht voor de verschillende facetten van de dienstverlening en bied je hulp op maat. Verder werk je samen met interne en externe partners aan een geïntegreerd lokaal sociaal beleid.

Functieprofiel

  • Je bent een hulpvaardig en integer persoon met de nodige dosis empathie.
  • Daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen en heb je zin voor synthese.
  • Je formuleert de zaken zowel mondeling als schriftelijk op een heldere manier en je past je communicatie aan de hulpvrager aan.
  • Bovendien weet je met conflictsituaties om te gaan.
  • Je stelt je dynamisch en professioneel op binnen het team, maar je kunt evengoed zelfstandig werken.
  • Ervaring in een OCMW-context is een bijkomende troef.

Je bent titularis van een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of van een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of daarmee gelijkgestelde diploma’s.

Schoolverlaters worden toegelaten tot de selectieprocedure mits voorlegging van een studiebewijs. Het vereiste diploma dient voorgelegd te worden op het moment van indiensttreding.

Aanbod

We bieden je een contract van onbepaalde duur in voltijds contractueel dienstverband (38/38 uur) aan, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. vind je op de website www.rijkevorsel.be/vacature.

Selectieprocedure

Bezorg je sollicitatiebrief en CV, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je diploma aan de personeelsdienst uiterlijk op 15 decmeber 2022.

Je verstuurt je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geeft deze af tegen ontvangstbewijs aan de personeelsdienst, t.a.v. het vast bureau, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.

Locatie

Rijkevorsel

Publicatiedatum

23.11.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close