google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Medewerker omgeving en stedenbouw

Functieinhoud

Je hebt interesse in het beleid van een gemeente inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening. Je wil meewerken aan een kwaliteitsvolle voorbereiding, uitvoering en handhaving hiervan. Verder coördineer je de werkzaamheden op het gebied van grondgebonden vergunningenbeleid en aanverwante materies.

Functieprofiel

Je hebt een bachelor diploma in een technische richting ( bijvoorbeeld bouwkunde, geografie, landmeter, architectuur) waarin je bij voorkeur met succes een opleiding met studiegebied ruimtelijke ordening en stedenbouw hebt afgerond. Je kan ook deelnemen wanneer je geen bachelor hebt maar wel relevante kennis en/of ervaring mits te slagen in een capaciteitsproef.

Je hebt interesse in het beleid van een gemeente inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening. En wil meewerken aan een kwaliteitsvolle voorbereiding, uitvoering en handhaving hiervan.

Kennis van GIS en relevante werkervaring zijn zeker een pluspunt. Je kan goed plannen lezen en gestructureerde adviezen schrijven.

Aanbod

Het bestuur biedt je een inhoudelijk uiterst boeiende en maatschappelijk belangrijke job met veel verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk loon.
Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Verloning volgens barema waarbij voorgaande beroepservaring in aanmerking wordt genomen. Voor de functie wordt een wervingsreserve van 2 jaar aangelegd. Een individuele loonsimulatie kan aangevraagd worden alsook een kennismaking met de dienst.

Selectieprocedure

Stuur je sollicitatiebrief met cv, kopie diploma, rijbewijs en uittreksel uit het strafregister tot en met 22 mei 2023 t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Ringlaan 20 in 1745 Opwijk of bezorg het via e-mail: personeel@opwijk.be.

Bijlage(n)

Locatie

Opwijk

Publicatiedatum

15.05.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close