google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Deskundige jeugddienst

Ons Lokaal bestuur Bredene telt ruim 380 vaste medewerkers en werft regelmatig nieuwe mensen aan. Hecht je net zoals ons belang aan klantgerichtheid, flexibiliteit, samenwerken en kwaliteitsvol werken? Bekijk dan zeker onze vacaturepagina en lees hier alvast wat ‘werken bij ons’ betekent en welke troeven dit met zich meebrengt!

We zijn momenteel o.a. op zoek naar een 1 deskundige jeugddienst

Toelichting

voltijds, niveau B1-B3, contract onbepaalde duur

Functieinhoud

Wie zoeken we?

Sta je graag in voor het coachen en aansturen van een ploeg medewerkers? Word je enthousiast van het werken voor en met jongeren? Kan jij ervoor zorgen dat het jeugdbeleid en de begeleiding van het jeugdwerkbeleidsplan in ons bestuur gecoördineerd en verder uitgewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als deskundige jeugddienst ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werking van de gemeentelijke jeugddienst en sta je in voor de administratieve en informatieve maatschappelijke dienstverlening betreffende de jeugd. Je helpt noodsituaties van jongeren opheffen of verbeteren en zoekt mee naar een oplossing voor allerlei problemen.

Functieprofiel

Wie komt in aanmerking als deskundige jeugddienst?

  • Je beschikt over een diploma dat toegang geeft tot niveau B (bachelor of hiermee gelijkgesteld). Voor meer informatie over wat verder concreet van jou verwacht wordt, verwijzen we naar het bijgevoegde functie- en competentieprofiel.

Aanbod

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur.
  • Aanleg van een wervingsreserve voor de duur van een jaar.
  • Geïndexeerde brutojaarwedde (voltijds): min. 30.721 EUR – max. 51.765 EUR. Voor de berekening van het salaris kunnen de jaren anciënniteit in de openbare sector (onbeperkt) en privé-sector (beperkt tot maximum 6 jaar relevante anciënniteit) in rekening gebracht worden.
  • Vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (5% werkgeversbijdrage), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (gemiddeld netto-voordeel 100 EUR/maand), fietsvergoeding voor woon-werk verkeer.

Selectieprocedure

Interesse?

Neem deel aan de selectieprocedure en dien uiterlijk vrijdag 28 januari 2022 jouw kandidaatstelling (sollicitatiebrief met CV en kopie diploma) in via het digitaal portaal: www.bredene.be/vacatures. Je bent pas opgenomen in de kandidatenlijst na ontvangst van een bevestigingsmail. Het kan zijn dat de oproep/einddatum van kandidaatstelling nog verlengd wordt.

Indien je problemen ondervindt met het online solliciteren of je wenst nog meer info, dan kan je uiteraard contact met ons opnemen en kunnen we ondersteunen of desnoods een alternatief aanbieden om te solliciteren.

Meer info rond de functie?

Zie de informatiebundel in bijlage. Je kan hiervoor ook terecht bij contactpersoon David Casteleyn (HR-verantwoordelijke) – tel. 059/33.97.70david.casteleyn@bredene.be OF de personeelsdienst - tel. 059/33.91.91 - personeelsdienst@bredene.be - Gemeentehuis, Centrumplein 1, 8450 Bredene.

Bijlage(n)

Locatie

Bredene

Publicatiedatum

12.01.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close