/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector van ons allen

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Stad Gent

Gegevens

Voorstelling van de organisatie
Werken in Gent doet je schitteren
Echt waar. Want je betekent iets voor de Gentenaars. Je maakt hun leven elke dag beter, interessanter of eenvoudiger. En daar ga je van schitteren. Jouw enthousiasme maakt van Gent een mooiere stad.

Zin om je elke dag opnieuw op jouw manier voor de Gentenaars in te zetten? Ga dan voor een schitterende job bij de Stad Gent, het OCMW Gent of de partnerorganisaties. Je komt terecht in een betrokken werkomgeving met aandacht voor je werk-privébalans en een vernieuwende blik op de toekomst.

115 nieuwe collega's startten op 3 januari!
Een nieuw jaar, een nieuwe start! Op 3 januari zijn 115 nieuwe collega's gestart binnen OCMW en Stad Gent. Met veel enthousiasme gingen interne collega's een nieuwe uitdaging aan of stroomden van buiten de organisatie nieuwe collega's binnen.

Heb jij ook zin om in 2019 een nieuwe uitdaging aan te gaan? Goesting om je tanden te zetten in een nieuwe functie binnen een fijne context met veel aandacht voor je persoonlijke uitdagingen en groei? Bekijk dan zeker even onze openstaande jobs of solliciteer meteen spontaan. Schakel hierbij de nodige jobalerts in, op die manier blijf je up to date.

Ga voor een onvergetelijke schoolstage
Ben je bijna afgestudeerd? Dan is het tijd om de theorie in de praktijk om te zetten. Als stagiair bij de Stad Gent en het OCMW Gent kom je terecht in een betrokken werkomgeving met een innoverende blik op de toekomst. Registreer je in onze stagedatabank en stel je kandidaat voor een unieke stage die perfect bij je opleiding aansluit. Zowel voor studenten in het secundair onderwijs, bachelors, masters of werkzoekenden in een sociaal traject.
Vestigingen
Stad Gent
Botermarkt 1
9000 Gent
09 210 10 10
Gentinfo@stad.gent

De Stroom
Franklin Rooseveltlaan 1,
9000 Gent
09 266 75 60
jobs@gent.be

Informatie

Selectieprocedures
Hier krijg je de kans om tijdens je stage echt te schitteren voor de Gentenaars. Je neemt een kijkje achter de schermen van een inspirerende organisatie die actief is in tal van maatschappelijke domeinen: mobiliteit, milieu, communicatie, HR, cultuur, economie, financiën, facility management, sport, toerisme, en zo kunnen we nog even doorgaan. En er is echt voor ieder wat wils, want bij de Stad Gent bieden we stageplaatsen aan op alle studieniveaus: van secundair onderwijs, beroeps- en volwassenenonderwijs tot bachelor- en masteropleidingen.

Kom jij binnenkort schitteren voor Gent?
Je kan bij ons solliciteren voor vacatures bij Stad Gent, OCMW Gent en de partnerorganisaties.

Maak kennis met onze aanwervingsvoorwaarden, lees alles over het salaris en de voordelen en ontdek hoe ons selectietraject verloopt. Check zeker ons competentiehandboek.

Online werk zoeken en solliciteren
Wil je graag op de hoogte blijven van vacatures bij de Stad Gent, OCMW Gent en de partnerorganisaties?

Wil je spontaan solliciteren?
Werk je al bij ons? Bekijk de interne vacatures voor medewerkers via MIA

Werken voor de Stad Gent en het OCMW Gent doet iets met je. Je gaat ervan schitteren. Logisch, want je bouwt mee aan een stad voor alle Gentenaars. En het duurt niet lang voor jouw DNA versmelt met dat van de stad. De Stad Gent en het OCMW Gent leven mee, denken mee, voelen mee met hun stad en hun medewerkers. Ben jij betrokken en toekomstgericht? Schitterend! Kom naar Gent en laat de stad door je aderen stromen.

Overtuigd?
Veel succes!
Bedrijfsfilm

Cultuur bedrijf

Werknemers

Onze werknemers aan het woord
Ik heb een hart voor de bewoners, mijn hoofddoel is om hen echt thuis te laten voelen in het woonzorgcentrum. De bewoner staat bij mij centraal, daarom heb ik bewust gekozen voor een woonzorgcentrum van OCMW Gent. De visie van het OCMW Gent focust zich op een mensgericht beleid met een klemtoon op het behouden van de zelfredzaamheid van de bewoner. In het team waar ik nu werk, voel ik me echt betrokken. Het is geweldig dat ik mijn eigen passies en hobby's (muziek) kan benutten in mijn job .-Alicia, Zorgkundige

De liefde die ik krijg van de kinderen en de ouders, geeft veel voldoening. Het is fascinerend om de kinderen tijdens hun eerste beginjaren te zien opgroeien. Dankzij het verticaal werken waar zowel peuters als baby's samen leven in de kinderopvang, leerde ik gaandeweg baby's verzorgen. Elke kinderopvang heeft zijn eigen visie, zo kan je zelf beslissen welke visie bij jou past, ik koos voor een duurzame groene visie. Daarnaast is het loon beter dan in de privé, wat mooi meegenomen is! -Willem , Kinderbegeleider

5

Adres gegevens

Adres:Botermarkt 1
Postcode:9000
Stad:GENT
Land:BE
Telefoon:+3292101010
Website:Stad Gent

Deel dit bedrijf

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close