google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Expert ICT

EXPERT ICT
(B4-B5  – contractueel – onbepaalde duur - voltijds)

Toelichting

Volg jij de trends in ICT en technologie op de voet? Wil je graag de trekker zijn van het ICT beleid binnen een organisatie met een maatschappelijke opdracht? Wens je een cruciale rol op te nemen in veranderende en vernieuwende organisatieprocessen? Dan kunnen wij jou deze boeiende topjob voorschotelen.

Organisatie

LOKAAL BESTUUR KAPELLE-OP-DEN-BOS

Functieinhoud

Wat houdt deze functie in?

Als Expert ICT vertaal je de beleidsdoelstellingen in een technisch uitgewerkte strategie en architectuur. Je toetst de behoeftes van interne en externe belanghebbenden af aan het ruimere kader en vertaalt deze naar soft- en hardware oplossingen. Je begeleidt en ondersteunt ontwikkelings-, implementatie- en optimalisatieprocessen. Je zorgt ervoor dat je steeds mee bent met de nieuwste evoluties in ICT en stelt je op als partner naar de andere diensten toe door hun IT-behoeftes op te vangen, hen te adviseren en te begeleiden

Functieprofiel

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van een bachelor diploma of daarmee gelijkgesteld, is dit in een informatica- of technologische richting dan heb je een extra troef. Maar jouw belangrijkste troef is affiniteit en passie voor het vak. Je bent een zelfstarter die graag resultaten behaalt én denkt in oplossingen en opportuniteiten. Je vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in jouw expertisedomein en om je daarin met regelmaat bij te scholen. Tenslotte ben je iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken en kan je flexibel schakelen tussen verschillende taken.

De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en je slaagt voor de selectieprocedure.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Een voltijdse tewerkstelling (38u) van onbepaalde duur, brutomaandloon van minimum €3324,83 en maximum €4958,09 afhankelijk van de relevante ervaring die in rekening kan worden gebracht, maaltijdcheques (€8), eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden, 2de pensioenpijler (4%), fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, flexibele uren, telewerk, jaarlijks ecocheques en een Kapellebon, 35 verlofdagen + 14 feestdagen, voordelen via GSD-V, tal van bijscholingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen ! Pssst… vergeet niet dat werken voor een lokaal bestuur garant staat voor een goede work / life balans J

Selectieprocedure

Interesse gewekt ?
Solliciteer dan onmiddellijk en bezorg ons jouw motivatiebrief, CV, bachelor diploma of daarmee gelijkgesteld en een uittreksel uit het strafregister (model 595) via het digitale sollicitatieformulier op de gemeentelijke website www.kapelle-op-den-bos.be/vacatures. Je hebt tot en met 11 juni 2023 om je kandidaat te stellen. De selectieproeven zullen doorgaan via een schriftelijke thuisopdracht die verstuurd wordt op vrijdag 16 juni 2023. Geslaagde kandidaten van de schriftelijke proef kunnen deelnemen aan de mondelinge selectieproef op vrijdag 07 juli 2023..

Locatie

Kapelle-op-den-Bos

Publicatiedatum

11.06.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close