google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Deskundige aankoop en contractbeheer

Organisatie

Hecht je net zoals wij belang aan onze waarden klantgerichtheid, engagement, respect, loyauteit en integriteit. Wil je ook investeren in het belang van mensen in de brede zin? Lokaal bestuur Meulebeke zoekt een nieuwe collega deskundige aankoop en contractbeheer. Kom jij ons dynamisch team van 100 medewerkers en bruisende organisatie in beweging versterken?

Functieinhoud

Je maakt deel uit van de dienst financiën en staat onder leiding van de financieel directeur in voor de uitwerking en implementatie van een adequaat aankoopbeleid. Hierbij heb je steeds oog voor kwaliteit en de financiële gezondheid van de gemeente. Je staat binnen jouw expertisegebied naast aankoopbeleid ook in voor het contractbeheer.

Functieprofiel

Voor deze job zoeken we iemand met administratieve en commerciële skills die graag gestructureerd nauwkeurig werkt en taken zelfstandig nauwgezet opvolgt. Je bent een teamspeler die graag dienstoverschrijdend werkt. Overheidsopdrachten hebben voor jou geen geheimen meer (of je bent bereid deze mits opleiding te ontrafelen).

Deze functie vereist het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig (tenzij je als interne medewerker via bevordering deelneemt).

Aanbod

Je geniet van verschillende voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering fietsvergoeding, ecocheques, tweede pensioenpijler en diverse premies en kortingen va GSD-V. Je kan genieten van loopbaangerichte opleidingen en een gunstige vakantieregeling.

Regelmatig organiseren we berenleuke groepsactiviteiten en we betrekken je bij wat er in ons bestuur leeft. Je komt terecht in een organisatie waar je je volop kan en mag ontwikkelen, zodat je samen met onze gemeente kan bloeien.

Er wordt een wervingsreserve van 2 jaar aangelegd (verlengbaar tot 5 jaar) zodat je ook op langere termijn kans maakt op een job.

Selectieprocedure

Check snel de website van Lokaal bestuur Meulebeke voor alle info: https://www.meulebeke.be/vacatures of contacteer de personeelsdienst via mail op personeel@meulebeke.be of telefonisch op nummer 051 54 13 32 / 051 54 13 38

Inschrijven kan t.e.m. uiterlijk 28 mei 2023 via https://www.meulebeke.be/vacatures

Locatie

Meulebeke

Publicatiedatum

02.05.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close