google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Deeltijdse sitemanager transfo

Organisatie

Intercommunale Leiedal is de streekontwikkelaar van Zuid-West-Vlaanderen. Onze kerntaak: de regio uitbouwen tot een duurzame, dynamische en aantrekkelijke plek om te ondernemen, te werken, te wonen en te (be)leven. Voor onze 13 steden en gemeenten gaan we voluit voor transitie op het vlak van bereikbaarheid en nabijheid, leefbaarheid, ondernemen, digitalisering en ruimte- en klimaatneutraliteit. Reconversie en projectontwikkeling zijn twee van onze paradepaardjes, zoals op de herbestemde site Transfo in Zwevegem. Voor de dagelijkse werking daar zoeken we nu een deeltijdse sitemanager, zelfstandig of in loondienst.

Functieprofiel

  • bent het aanspreekpunt voor de bewoners en gebruikers van de site
  • weet wat er leeft en stimuleert samenwerking
  • neemt facilitaire taken op je, zoals gebouwbeheer en zaalreserveringen
  • onderhoudt het contact met leveranciers en volgt de administratie op
  • verzorgt haarfijn de communicatie, marketing en pr
  • coördineert de programmatie van events en activiteiten
  • ontvangt bezoeken en doet aan prospectie
  • organiseert de werking van de vzw Transfo en bijbehorende werkgroepen
  • helpt partners fondsen en subsidies te verwerven
  • waakt over het reilen en zeilen van de community die je opbouwt

Aanbod

It’s a match!

En of het vonken zal geven. Want met jouw oog voor resultaat heb je een goeie helikopterview op alles wat er leeft en knettert op de site van de oude krachtcentrale. Je hebt een masterdiploma (of gelijkaardig door ervaring) en kunt vlot overweg met de gangbare IT-pakketten. Je komt vooral organisatorisch heel sterk uit de hoek. Dynamisch, communicatief, zorgvuldig en klantgericht als je bent, kun je goed zelfstandig werken en die vrijheid in creatieve actie omzetten. Je bent een flexibele teamspeler die niet terugdeinst voor occasioneel avond- of weekendwerk. Met je commerciële flair spreek je ook een aardig mondje Engels en Frans. Voor deze uitdagende en afwisselende job bieden we je een deeltijds contract tot minstens 31 december 2025, in dienstverband of als freelancer. Je krijgt een aantrekkelijk loon in overeenstemming met je opleiding en ervaring en in dienstverband een straf pakket aan voordelen: glijdende werktijden, een work-lifebalans in gezond evenwicht, vakantiegeld, een dertiende maand, maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een telefonieabonnement en onkostenvergoeding voor een smartphone, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, een bijdrage in de kosten van het openbare woon-werkverkeer... Daarbovenop krijg je van ons een hoop collegialiteit die je maar op weinig plekken zult vinden.

Selectieprocedure

Maak werk van je nieuwe job

Transformeer je carrière en kom gewoon bij ons! Stuur ten laatste op 26/02/2023 je cv en motivatiebrief naar solliciteren@leiedal.be. Je coördinator Steven Vanassche geeft je graag een woordje uitleg. Mail Steven via steven.vanassche@leiedal.be of bel ons gewoon op 056 24 16 16. Het uitgebreide functieprofiel met verloop van de procedure vind je terug op www.leiedal.be/vacatures.

Locatie

Kortrijk

Publicatiedatum

30.01.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close