google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

RenovatieCoach

Hou je ervan klanten zowel op energetisch-technisch als op maatschappelijk vlak te begeleiden? Heb je aardig wat kennis en ervaring in de bouwsector? Ben je niet alleen klant- en oplossingsgericht, sociaal, empathisch en communicatief, maar kun je ook organiseren en plannen? Dan is deze vacature ongetwijfeld iets voor jou!

Organisatie

Intercommunale Leiedal is de streekontwikkelaar van Zuid-West-Vlaanderen. Onze kerntaak: de regio uitbouwen tot een duurzame, dynamische en aantrekkelijke plek om te ondernemen, te werken, te wonen en te beleven. Voor onze 13 steden en gemeenten gaan we voluit voor transitie op het vlak van leefbaarheid, ondernemen, bereikbaarheid en nabijheid, digitalisering en ruimte- en klimaatneutraliteit. Voor dat laatste zijn energetische renovaties actueler en belangrijker dan ooit. Daarom zoekt ons team van RenovatieCoaches versterking om particulieren te begeleiden bij hun renovatiewerken.

Functieinhoud

  • gaat op huisbezoek bij potentiële klanten
  • beantwoordt hun vragen en geeft technisch en energetisch advies op maat
  • stelt een renovatieplan op waar nodig
  • helpt premies en leningen aan te vragen
  • begeleidt het renovatieproces van a tot z
  • bent de unieke vertrouwenspersoon en het aanspreekpunt van de klant
  • houdt klantendossiers bij en maakt verslagen op
  • werkt nauw samen met je team maar overlegt ook met lokale besturen
  • betrekt bouwprofessionals uit de regio voor een naadloze samenwerking

Functieprofiel

Wij gaan voor jou uit ons gerenoveerde dak! Want met jouw kennis van de energetische aspecten in de woningbouw heb je heel wat in je mars. Je hebt een diploma epc-deskundige type A of een gelijkaardig profiel met flink wat ervaring. Communicatief, discreet en zorgvuldig als je bent, kun je vlot overleggen en advies geven. De klant komt voor jou eerst en je hebt zijn probleem of situatie snel doorgrond. Jij hebt een goed luisterend oor maar je durft ook initiatief te nemen. Een occasioneel klantenbezoek of infomoment in het weekend of ’s avonds schrikken jou niet af.

Aanbod

Voor deze uitdagende en afwisselende job bieden we je een voltijds contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon in overeenstemming met je opleiding en ervaring en een straf pakket aan voordelen: glijdende werktijden, een work-lifebalans in gezond evenwicht, vakantiegeld, een dertiende maand, maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, een bijdrage in de kosten van het openbare woon-werkverkeer en telefonie... Daarbovenop krijg je van ons een hoop collegialiteit die je maar op weinig plekken zult vinden.

Selectieprocedure

Maak werk van je nieuwe job Geef je carrière een frisse renovatiebeurt en kom gewoon bij ons! Stuur je cv en motivatiebrief naar solliciteren@leiedal.be. Je cocoördinator Nele Vandaele geeft je graag een woordje uitleg. Mail Nele via nele.vandaele@leiedal.be of bel gewoon het nummer van Leiedal 056 24 16 16. Het volledige functieprofiel met verloop van de procedure vind je terug op www.leiedal.be/vacatures.

Locatie

Kortrijk

Publicatiedatum

22.02.2023

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close