google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Coördinator vrije tijd en cultuur

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.

Toelichting

voltijds – niveau A1a – A1a – A3a Contractueel – onbepaalde duur Aanleg wervingsreserve - 2 jaar

Functieinhoud

Als coördinator vrije tijd en cultuur geef je leiding aan en coach je de leidinggevenden en medewerkers van de cluster vrije tijd. Samen met de manager burger ben je verantwoordelijk voor visieontwikkeling en realisatie van het beleid met betrekking tot vrije tijd in Hoogstraten. Als coördinator geef je samen met je team handen en voeten aan een vrijetijds- en cultuurbeleid dat een belangrijke bijdrage levert aan de ontplooiing en vrijetijdsbeleving van Hoogstraatse inwoners, bezoekers en verenigingen. Je zorgt er met je team voor dat burgers, verenigingen en externen klantgericht worden onthaald en snel en correct worden verder geholpen. Als coördinator volg je ook de ontwikkeling en later de dagelijkse werking van het cultuurhuis op. Stad Hoogstraten heeft de ambitie een cultuurhuis te realiseren. Het cultuurhuis wil een ‘derde plek’ zijn waar inwoners en bezoekers van Hoogstraten elkaar kunnen ontmoeten, zichzelf kunnen ontplooien en cultuur kunnen beleven in de breedste zin van het woord. Als coördinator zal je de zakelijke leiding nemen over het cultuurhuis en instaan voor de coördinatie van de stadsdiensten die binnen het cultuurhuis een plek zullen krijgen. Het is jouw uitdaging om alle (toekomstige) ‘bewoners’ van het gebouw te laten samenkomen als één team dat werkt aan de hoge ambities van het cultuurhuis. Je zorgt voor een dynamische en veerkrachtige organisatiestructuur waarin iedere medewerker maximale kansen heeft om bij te dragen aan het verhaal van het cultuurhuis. De bouw van het cultuurhuis is in volle voorbereiding. Gedurende de bouwfase ben je nauw betrokken bij de realisatie en bewaak je, samen met je collega’s en het procesbegeleidingsteam, de goede uitvoering van de werken.

Functieprofiel

Je beschikt over een masterdiploma.

Aanbod

Verloning volgens wettelijk barema, haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, opbouw 2de pensioenpijler, hospitalisatieverzekering en fietsvergoeding. De aanvangswedde bedraagt 3 500 euro bruto per maand voor deze prestatiebreuk (38/38°). Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

Selectieprocedure

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 18 oktober 2022 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten. Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Locatie

Hoogstraten

Publicatiedatum

22.09.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close