google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Diensthoofd IT

Jouw Functie

 

Elke functie binnen ons bestuur is van groot belang, maar jij als Diensthoofd Werken zorgt dat Maasmechelen ook écht werkt. Je weet hoe belangrijk jouw dienst is en beseft dat je samen met je collega’s hét visitekaartje van onze gemeente bent. We zeiden het al: samen. Je bent een geboren leider, maar beseft als geen ander dat je jouw team nodig hebt om resultaten te behalen. Samen zorgen jullie dat burgers, bezoekers, gasten en personeel gebruik kunnen maken van gebouwen en wegen die in orde zijn, dat zij wandelen door toegankelijke parken, dat zij bezoeken doen aan groene parkbegraafplaatsen en dat zij Maasmechelen zien als een aangename plek om te vertoeven. Je zorgt dat onze slogan ‘Maasmechelen Mee Maken’ ook echt positief meemaken wordt.

Toelichting

Wanneer je als ‘Diensthoofd Werken’ een wandeling in één van onze parken maakt, bedenk je spontaan hoe je deze aangenamer kan maken. Wanneer je een bezoekje brengt aan onze gemeentelijke gebouwen zie jij meteen verbeteringen en denk je in oplossingen. Kortom, wanneer jij er in onze gemeente op uit trekt, zie je meteen hoe je Maasmechelen mooier én aangenamer kan maken. Hoe precies? Dat lees je hieronder!

Functieinhoud

  • Je geeft indirect leiding aan een team van +/- 45 medewerkers;
  • Je stuurt 2 stafmedewerkers en 5 teamleaders aan en bewaakt de kwaliteit van de werken;
  • Jij bent verantwoordelijk voor de aankoop en optimalisatie van raamcontracten, het inkoopbeleid en het in orde brengen van aanbestedingsdossiers;
  • Je brengt standaardisaties en behandelt complexe zaken als ‘energiebesparing’;
  • Je bouwt een sterk contact op met de interne maar ook externe diensten zoals de vele onderaannemers;
  • Zodat je van jouw dienst een groeiende én professionele dienst kan maken!

Functieprofiel

  • Je bent een echte people manager, een no-nonsense coach met een groot empathisch vermogen!
  • Je stelt je steeds klantgericht op door de gebruikers van de openbare domeinen te ontzorgen, je stelt samen met jouw team alles in het werk zodat interne/externe klanten probleemloos gebruik kunnen maken van de gemeente.
  • Je bent moedig en veerkrachtig. Je beseft de betekenis van je job, weet waaraan je werkt en haalt hier voldoening uit.
  • Je bent hands-on. Je weet een goede inschatting te maken van een situatie, zodat je problemen voor bent, oplost of doorgeeft aan de gespecialiseerde teams.
  • Je stelt je op als een teamplayer en zorgt voor een leuke werksfeer. Je bent een leider die de eindverantwoordelijkheid neemt, maar toont ook aan je werknemers hoe belangrijk zij zijn.
  • Je communiceert direct en eerlijk naar je interne/externe klanten en weet je doelstellingen duidelijk te vertalen naar je uitvoerende krachten.

Aanbod

Heb je interesse?

Geweldig!

  • Deze functie vraagt dat je een masterdiploma op zak hebt.
  • Leidinggevende ervaring is geen must maar wel fijn meegenomen. Ook technische kennis is een plus!

Wat krijg je van ons?

Je salaris voldoet aan de vooropgestelde barema’s van deze functie. Dat wil zeggen dat je start op salarisschaal A1 en je brutoloon zich maandelijks tussen de €3431.36 en €5684.91bevindt, berekend op basis van je werkervaring.

Werken bij Maasmechelen biedt ook heel wat extralegale voordelen zoals een gunstige verlofregeling van 35 verlofdagen, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, 2de pensioenpijler, aankoopkortingen, een smartphone en laptop. Trap je graag met de fiets tot op kantoor? Dan krijg je een aantrekkelijke fietsvergoeding.

Selectieprocedure

Solliciteren kan je doen tot en met 21 augustus 2022 via mail naar vacatures@maasmechelen.be met volgende documenten:

  • CV
  • Motivatiebrief
  • uittreksel strafregister (max. 3 maanden oud)
  • Masterdiploma of een gelijkstellingsattest voor buitenlandse diploma's

Daarnaast vragen wij een duidelijke vermelding in de titel van je sollicitatiemail naar de naam van de vacature.

Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure, de verloning en de extralegale voordelen kan je terecht bij onze personeelsdienst via vacatures@maasmechelen.be

Voor meer informatie over de functie zelf kan je terecht bij Pierre Wijnen, afdelingshoofd patrimonium, mobiliteit en werken via pierre.wijnen@maasmechelen.be

Locatie

Maasmechelen

Publicatiedatum

21.08.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close