google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Deskundige technische diensten (B1-B3)

Toelichting

Aanleg wervingsreserve met kans op vaste benoeming.

Organisatie

Linkebeek is een kleine gemeente in de provincie Vlaams-Brabant, net ten zuiden van, en grenzend aan het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is een faciliteitengemeente met ongeveer 4.800 inwoners en met een oppervlakte van 415ha.

Functieinhoud

Het doel van de afdeling grondgebiedzaken is de uitbouw van de dienst openbare werken en de technische dienst. Deze diensten verzorgen de administratieve opvolging en afhandeling van de dossiers m.b.t. het gemeentelijk patrimonium (wegen, groen en gebouwen).
Je werkt onder de directe leiding van de bestuurssecretaris grondgebiedzaken. Onder leiding van de bestuurssecretaris ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de strategische en operationele beleidsdoelstellingen, binnen de budgettair voorziene ruimte. Dit houdt onder meer in dat je dossiers over wegenwerken beheert en instaat voor de uitwerking van overheidsopdrachten.

Functieprofiel

  • In het bezit zijn van een diploma dat toegang geeft tot niveau B of daarmee gelijkgesteld; ervaring in bouwkunde is een pluspunt
  • Onderdaan zijn van een EU-lidstaat van de Europese Economische Ruimte of Zwitserland
  • Houder zijn van een rijbewijs B
  • Slagen voor het taalexamen Selor art. 9 § 2 elementaire kennis van het Frans

Aanbod

  • Een boeiende en afwisselende functie in een dynamische overheidsorganisatie die permanent in beweging is
  • Geïndexeerd bruto maandsalaris van min. € 2.716,82 – max. € 4.577,76 (loonschaal B1- B3)
  • Glijdende werkuren
  • Maaltijdcheques (8 euro per gewerkte dag)
  • Fietsvergoeding
  • Volledige terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • Gunstige verlofregeling
  • Gemeenschappelijke sociale dienst
  • Hospitalisatieverzekering

Selectieprocedure

Geïnteresseerd?

Voor bijkomende inlichtingen omtrent de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure, mail naar mevrouw Cindy Gallez via info@linkebeek.be of bel 02/380 62 15.
CV en motivatiebrief dienen, samen met een kopie van het hoogst behaalde diploma en een recent uittreksel uit het strafregister, ten laatste vrijdag 22 juli 2022 via e-mail gestuurd te worden naar info@linkebeek.be of per post of tegen ontvangstbewijs bezorgd te worden aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 2 te 1630 Linkebeek.
De selectie bestaat uit een schriftelijke en een mondelinge proef. De modaliteiten van het examen worden na de deadline voor de kandidatuurstelling gecommuniceerd.
Indien je geslaagd bent voor de selectieprocedure, kom je terecht in een wervingsreserve. De eerst gerangschikte persoon in deze reserve krijgt de kans om een proefperiode van een jaar te doorlopen. Tijdens de proefperiode dient een taalcertificaat behaald te worden bij Selor (art. 9 § 2 elementaire kennis van het Frans). Bij een positieve evaluatie aan het einde van de proefperiode, kom je in aanmerking voor vaste benoeming.

Locatie

Linkebeek

Publicatiedatum

08.07.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close