google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Diensthoofd personeelsdienst

Ons Lokaal bestuur Bredene telt ruim 380 vaste medewerkers en werft regelmatig nieuwe mensen aan. Hecht je net zoals ons belang aan klantgerichtheid, flexibiliteit, samenwerken en kwaliteitsvol werken? Bekijk dan zeker onze vacaturepagina en lees hier alvast wat ‘werken bij ons’ betekent en welke troeven dit met zich meebrengt! We zijn momenteel o.a. op zoek naar een 1 diensthoofd personeelsdienst

Toelichting

Vacature – DIENSTHOOFD PERSONEELSDIENST (gemeentebestuur van Bredene, voltijds, niveau A1a-A3a, contract onbepaalde duur)

Functieinhoud

Wie zoeken we?

Sta je graag in voor het coachen en aansturen van een ploeg medewerkers? Wil je in samenwerking met de HR-verantwoordelijke bijdragen aan een performant en hedendaags personeelsbeleid? Ben je klantgericht, integer en werk je graag probleemoplossend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als diensthoofd personeelsdienst ben je – in samenwerking met het sociaal secretariaat- verantwoordelijk voor een correcte en nauwgezette loonadministratie en performant personeelsbeheer binnen het lokaal bestuur.

Functieprofiel

Wie komt in aanmerking als diensthoofd personeelsdienst?

  • Je beschikt over een diploma dat toegang geeft tot niveau A (master, ofwel een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs).
  • Indien je niet beschikt over een diploma dat toegang geeft tot niveau A, kom je eveneens in aanmerking op voorwaarde dat je slaagt voor een capaciteitstest.

Voor meer informatie over wat verder concreet van jou verwacht wordt, verwijzen we naar het bijgevoegde functie- en competentieprofiel.

Aanbod

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur.
  • Aanleg van een wervingsreserve voor de duur van een jaar.
  • Geïndexeerde brutojaarwedde (voltijds): min. 40.231,10 EUR – max. 69.974,34 EUR. Voor de berekening van het salaris kunnen de jaren anciënniteit in de openbare sector (onbeperkt) en privésector (beperkt tot maximum 6 jaar relevante anciënniteit) in rekening gebracht worden.
  • Vakantiegeld en eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (5% werkgeversbijdrage), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (gemiddeld netto-voordeel 100 EUR/maand), fietsvergoeding voor woon-werk verkeer. Ontdek al onze bijkomende voordelen op https://www.bredene.be/werken-bij-lokaal-bestuur-bredene

Selectieprocedure

Interesse?

Neem deel aan de selectieprocedure en stuur hiervoor uiterlijk donderdag 19 mei 2022 je kandidaatstelling (sollicitatiebrief mét CV en kopie diploma) naar het college van burgemeester en schepenen via het digitaal portaal van de gemeentelijke website www.bredene.be/vacatures . Indien je problemen ondervindt met het online solliciteren, kunnen we ondersteunen of desnoods een alternatief aanbieden om te solliciteren.

Meer info rond de functie?

Zie de informatiebundel in bijlage. Je kan hiervoor ook terecht bij contactpersoon David Casteleyn (HR-verantwoordelijke) – tel. 059/33.97.70david.casteleyn@bredene.be OF de personeelsdienst - tel. 059/33.91.91 - personeelsdienst@bredene.be - Gemeentehuis, Centrumplein 1, 8450 Bredene.

Bijlage(n)

Locatie

Bredene

Publicatiedatum

27.04.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close