google.com, pub-3715436742152423, DIRECT, f08c47fec0942fa0
/_images_upload/_tn_5d309c8df10cbe74.jpg
Werken bij de overheid

Sector met toekomst

/_images_upload/_tn_883d17652d2b5d6c.jpg
Je loopbaan bij de overheid

Start hier

/_images_upload/_tn_f18c23f3afdf5e5e.jpg
Werken voor een betere samenleving
Snel zoeken

Medewerker omgeving C1-C3

Het lokaal bestuur is op zoek naar een medewerker omgeving C1-C3 (derde oproep):

  • met een contract van onbepaalde duur,
  • in voltijds contractueel dienstverband (38/38 uur)
  • met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar

Organisatie

Bij het lokaal bestuur Rijkevorsel werk je voor een landelijke en bruisende gemeente. Met onze collega's zorgen we er mee voor dat het voor de meer dan 12 000 inwoners aangenaam wonen is in Rijkevorsel.

Functieinhoud

Als medewerker omgeving werk je onder leiding van de omgevingsambtenaar. In het kader van de omgevingsvergunning sta je mee in voor voorbereidende taken, opvolging van stedenbouwkundige dossiers, briefwisseling en andere administratieve taken eigen aan de dienst omgeving.

Functieprofiel

De functie beoogt een kwaliteitsvolle dienstverlening en vereist een duidelijke zin voor precisie, een grote betrokkenheid bij het werk, loyauteit en discretie. Verder ben je klantvriendelijk, wat zich uit in een correcte, heldere communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, en kun je vlot wijzigende regels en voorschriften aanleren en deze juist interpreteren.

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.

Je dient te slagen voor de voorziene selectieprocedure. Ervaring in een gelijkaardige functie is geen vereiste, maar wel een pluspunt.

Aanbod

We bieden je een contract van onbepaalde duur in voltijds contractueel dienstverband (38/38 uur) aan, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. vind je op de website www.rijkevorsel.be/vacature.

Selectieprocedure

Om een geldige kandidatuur in te dienen en bijgevolg te kunnen deelnemen aan de selectie, bezorg je je sollicitatiebrief en cv, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma aan de personeelsdienst uiterlijk op 20 februari 2022.

Je verstuurt je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geeft deze af tegen ontvangstbewijs aan de personeelsdienst, t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.

Locatie

Rijkevorsel

Publicatiedatum

26.01.2022

Contactpersoon

Mensenwerken

Kring vzw gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close